2020-02-23 10:33

EADS produce prima victimă umană

 |  19:50
EADS produce prima victimă umană

O ştire tratată superficial în Germania a făcut repede carieră în România graţie jurnalistului Robert Turcescu. „Acoperitul-autodescoperit” ne-a anunţat luni că: „Parlamentarul german Philip Missfelder a murit la numai 35 de ani… moartea tânărului politician i-a luat prin surprindere chiar şi pe cei mai apropiaţi colaboratori ai lui… cauza decesului se presupune a fi fost o embolie pulmonară”.

Dar cine este junele din Bundestag care s-a stins subit şi a lăsat în urma lui o văduvă şi doi copii? Ei bine, Philip Missfelder era prieten foarte bun cu fostul boss EADS, Ştefan Zoller, cu ex-cancelarul german care a participat la semnarea contractului EADS, Gerhard Schroder, dar era şi unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai actualului cancelar Angela Merkel. Deoarece Schroder este angajatul Gazprom, în Germania se presupune că Missfelder era puntea de legătură dintre Merkel şi Putin.

De asemenea, din 2009, Philip Missfelder „a fost plasat” într-o funcţie-cheie în CDU: purtător de vorbe pe probleme de politică externă - o veritabilă rampă de lansare către funcţia de ministru de Externe al Germaniei. Iar legătura lui cu EADS se face prin divizia CASSIDIAN via Daniel Walther.

De ce moartea lui Philip Missfelder este considerată ciudată? Pentru că embolismul pulmonar este un blocaj total sau parţial al arterei pulmonare, este o afecţiune cu grad de mortalitate crescut, fiind una dintre cele mai frecvente cazuri de moarte subită şi creşte odată cu vârsta. Or, Philip Missfelder era cu analizele la zi şi avea doar 35 de ani când a părăsit această lume!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine