2020-06-01 16:59

Elegantul tenisman Cosac

 |  18:09
Elegantul tenisman Cosac

Un oarecare George Cosac, preşedinte al Federaţiei de Tenis şi „partener de dublu cu Dinu Pescariu”, a primit prin iarna trecută o cerere de sponsorizare din partea unui puşti considerat un mare talent. Copilul, care avea tenişi de la cunoscuţi, rachetă de la tac-su, talent de la mă-sa, este văzut de specialişti ca unul dintre puţinii români care pot trece bariera 20 ATP.

Cu condiţia să participe la turnee. Copilului îi trebuiau vreo 2.000 de euro să treacă Atlanticul pentru un turneu în Canada. Federaţia l-a refuzat elegant, motivând că este mai săracă decât Ion Ţiriac. Înfruntând toate aceste nenorociri, preşedintele FRT, George Cosac, a găsit 40 de mii de euro pentru a o urmări pe teren pe cojudeţeanca sa Simona Halep la turneul de Grand Slam Melbourne 2015, în vederea posibilei selecţionări a acesteia pentru lotul României în vederea meciului Fed Cup împotriva Canadei.

Rezultat: Simona a jucat două săptămâni, iar Cosac a petrecut trei în Australia. Simona nu a jucat în Canada şi nu va juca nici împotriva Cehiei în Fed Cup pentru că nici la turneul de Roland Garros de la Paris nu a fost găsită corespunzătoare de Cosac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine