2019-12-05 22:34

EXCLUSIV. Cuscrul lui Bădălău, urmărit penal de DNA

 |  13:27
EXCLUSIV. Cuscrul lui Bădălău, urmărit penal de DNA

La începutul lunii august, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău a anunțat că fiica sa, Ioana Sabina, a primit inelul de logodnă, fiind cerută în căsătorie de către Răzvan-Alexandru Marica.

Trebuie precizat că între Bădălău și viitorul cuscru - Ștefan Marica -, domiciliat în comuna giurgiuveană Bolintin Deal, este o relație foarte veche, cimentată de a lungul anilor prin derularea împreună a multor afaceri, în special imobiliare, la nivelul județului Giurgiu. Însă, surpriză. DNA a tulburat rău apele în marea familiei a lui Bădălău. Pe data de 10 octombrie 2018, procurorul șef al Secției de combatere a infracțiunilor de corupție din cadrul DNA, Bogdan Marius Bulancea, l-a anunțat oficial pe cuscrul lui Bădălău, adică pe Ștefan Marica - tatăl lui Răzvan-Alexandru Marica -, că este cercetat de către DNA în Dosarul penal nr.340/P/2016.

“Vă aducem la cunoștiință că în cursul urmăririi penale efectuate în prezentul dosar, s-a solicitat în temeiul art. 146 C.p.p. de la Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București incuviințarea pentru obținerea datelor financiare care vă aparțin, fiind emis cu nr.386/UP/19.07.2018 (în dosarul nr. 24.880/5/2018)”, se precizează în înștiințarea procurorul șef Bulancea, către cuscrul lui Bădălău. Viitorul ginere al baronului de Giurgiu, Răzvan-Alexandru Marica, a fost numit anul trecut - ca urmare a sforilor trase de Niculae Bădălău -, la Ministerul Agriculturii, pe postul de director al Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Giurgiu. Fiica baronului giurgiuvean, Sabina Ioana Bădălău, a fost angajată în funcția de consilier la Compania Națională Aeroporturi București, pe data de 23.06.2016, adică pe vremea când ministru al Transporturilor era tehnocratul garantat de PDL, Dan Costescu. Răzvan-Alexandru Marica și Sabina Ioana Bădălău sunt împreună de vreo șapte ani și și-au construit o vilă somptuoasă în fieful natal a baronului Bădălău, adică la Bolintin Vale.

  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

JEGU
15 Oct 2018

CE DRACU MAI VREA , UN TIGAN BORIT ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray