2020-06-06 09:36

Experiment rutier la Găeşti

 |  16:20
Experiment rutier la Găeşti

Drumul de câţiva km care leagă oraşul dâmboviţean Găeşti de localitatea Mătăsaru este… asfaltat. El trece, totodată, prin câmp. De câţiva ani pe tot acest tronson rutier s-a stabilit că viteză maximă de deplasare să fie de 50 km/oră, ca în localitate. Drumul, aproape în linie dreaptă, fără curbe ori denivelări a tot ronţăit nervii şi buzunarele şoferilor, nu de alta, dar radarele Poliţiei rutiere erau frecvent la datorie…

Şoferii riscau, desigur, amenzi, în ideea că nu depăşeau viteza legală cu mai mult de 50 km/oră, ceea ce ar fi însemnat şi suspendarea permisului.

Iată că de puţină vreme drumului în cauză i s-a mai adăugat un element. Toată distanţa dintre Găeşti şi Mătăsaru, şi invers, cu excepţia a circa un kilometru proaspăt asfaltat, a fost marcat cu linie continuă. Tot. Aşa că dacă te prinde poliţia că ai depăşit pe linia continuă, caz în care nici nu are nevoie de radar, adio permis pentru 30 de zile. Aşa că stai frumos în spatele unui TIR cu pepeni, ori a unei căruţe cu… puradei, ori a unui tractor care se întoarce ori se duce la arat. Bursa Zvonurilor adaugă şi poza, pentru necredincioşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-31Parerea ta...

ETEEE....
31 Iul 2014

ce? Nu se poate sterge draq linia continua sau facuta discontinua :)
ATUNCI, CAND
31 Iul 2014

esti calcat pe nervi, faci ceea ce s-a scris in primul comentariu!
TOV.II DE LA RUTIERA
31 Iul 2014

in loc sa se transforme in pandari 'de serviciu', vanand fantome sau neuroni excitati de soferi exasperati, mai bine s-ar muta, cu calabalacul lor, cu tot...prin orase, pe la intersectii unde stai ca BOUL cautand cu privirea un agent cu epoleti si cu fluier, sa mai detensioneze arterele supra-aglomerate!
DAR, CUM IS EI
31 Iul 2014

asa si astia de la (dez)ordine si listine publica: vaneaza tarani (bunicute sau tataici) care vand si ei niste verdeata, flori sau linguri de lemn, amendandu-i DRASTIC, confiscandu-le si putina marfa! Vreau sa le transmit militienilor, cu ocazia asta ca-s MAGARI cu "M" mare fiindca au si ei bunici, matusi de varsta alora pe care ei ii amendeaza facandu-si 'norma', in timp ce aia COLORATI, vand "tigari, tigari, tigari”...masline expirate, roti de cascaval, cutite furate, manunchiuri de banane, prosoape, chiloti, spalatoare de vase ori legume si fructe preluate de la amaratii de tarani, pe care nu-I lasa sa vanda si ei la tarabe, din pricina mafiei astora (inchisi la obraz) nascuti de ma-sa DIRECT cu “certificat de producator” pe piept, alaturi de numele lor ‘marete’: Stralucirea, Ezmeralda, Izaura, E lvis, etc….mai departe – facand pact cu seful Pietei (nu conteaza, care!), dand DREPTUL (nu la facultativ ci, pentru protectie) cui trebuie, traind linistiti pe munca taranilor adevarati, mituind pe sefii de piata, dar si pe militieni!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine