2020-08-04 20:59

FALCĂ pleacă la Bruxelles, dar lasă pe mâna finului PALCU afacerile din Arad

 |  12:05
 FALCĂ pleacă la Bruxelles, dar lasă pe mâna finului PALCU afacerile din Arad

Ovidiu Palcu este un om de afaceri arădean care a derulat, și derulează și în prezent, cele mai bănoase afaceri cu statul din municipiul și din județul Arad.

Asfaltări, deszăpeziri, construcții de tot felul, toate contractele grele au mers ață, timp de foarte mulți ani, la Inteco Holding, firma lui Palcu. Firmă mare, de succes, așa cum sunt multe în județul Arad, doar că patronul lui Inteco Holding a avut tot timpul și un as politic în mână, fiind finul omniprezentului Gheorghe Falcă, primar al Aradului timp de 15 ani, și proaspăt europarlamentar liberal. Fost PDL, actual PNL, Falcă tocmai ce și-a luat rămas bun de la Primărie, însă nu și de la afacerile pe care le-a păstorit timp de decenii în municipiu și în județ.

Așa că, se pare că finul Palcu va beneficia în continuare de proritate la contracte cu statul, noul primar desemnat de liberali primind binecuvântarea „nașului” Falcă doar cu acestă condiție. Europarlamentar de Bruxelles, dar obiceiurile sunt tot de pe malurile Dâmboviței, chiar și la Arad!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz