2020-06-01 16:20

Finul lui Bădălău, probleme de sănătate din cauza…DNA

 |  12:27
Finul lui Bădălău, probleme de sănătate din cauza…DNA

În urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina - poreclit Scheletu’ -, a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu, prezentând probleme cardiace severe.

Ulterior, acesta a părăsit spitalul având starea de sănătate stabilă, dar medicii i-au recomandat să efectueze o coronarografie cardiacă amănunţită şi să renunţe la fumat. Potrivit informațiilor noastre, Marian Mina, nimeni altul decât finul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a avut problemele cardiace după ce a fost anunțat că trebuie să se prezinte la DNA pentru a da explicații într-un dosar foarte voluminos și de mare anvergură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

UN PROST ?
21 Feb 2020

Justiția din România își face datoria , ca si in cazul primarului de la Brașov , achitări pe linie? Acum înțelegem de ce a fost numit Predoiu la JUSTIȚIE.
DANIEL
29 Feb 2020

Marian schelet un betiv un drogat care batea sofEri De tit ca sa ii deq spaga impreuna cu colegi de tura de la aAND si lua bani cu dobamda de la camatari din giurgiu ca sa isi rezerve locuri prin parrid psd si sa se cumetreasca cu badalau auzi Nu badalau=badaran!! Doresc sa duca pe la puscarie baoati astia care nu au acordat un ajutor nimenui incidata il stiu de m. Scheletu asta de cand avea 20 de ani un Alcoluc si un prost care il batea lumea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine