2019-11-15 00:22

FIREA vrea doi miniștri în cabinetul DĂNCILĂ

 |  12:47
FIREA vrea doi miniștri în cabinetul DĂNCILĂ

Primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, care este și președintele PSD București, l-a anunțat pe Liviu Dragnea că vrea să-și impună doi miniștri în cabinetul Dăncilă.

Potrivit informațiilor noastre, Firea dorește ca Rodica Nassar să fie ministrul Sănătății, iar George Ivaşcu, managerul Teatrului Metropolis, să fie ministrul Culturii. Trebuie precizat că Rodica Nassar, sora actualului primar al Sectorului 2, Mihai Toader, este în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății.

La rândul său, George Ivaşcu este căsătorit a treia oară cu aceeași persoană, regizoarea Alice Barb. Prima dată a fost în 2001, când actorul avea 33 de ani, iar regizoarea 38 de ani. Căsnicia s-a întrerupt, însă, în 2007, când cei doi au divorțat după o perioadă mai tensionată. “El tocmai primise Teatrul Metropolis pe mână și a fost un an în care nu l-a mai interesat nimic altceva. Iar eu, în perioada aceea, am avut o perioadă foarte grea, am fost și foarte bolnavă, în urmă căreia am aflat că noi nu vom mai putea avea copii. Și a fost un șoc și am simțit nevoia să reacționez asa”, a dezvăluit Alice Barb într-un interviu de la acea vreme. După o luna, însă, cei doi s-au recăsătorit. „Dar n-am plecat de acasă. Am rămas împreună, în toată perioada divorțului. Am stat mult de vorbă, cât nu mai apucaserăm să stăm. M-a cerut din nou în căsătorie și ne-am recăsătorit”, a mai spus Barb. În viață cuplului a mai intervenit o separare, în 2016. Când și-a depus declarația de avere, anul trecut, Ivaşcu nu a mai completat și cu bunurile lui Alice, un imobil și mai multe bijuterii, care existau în declarația din 2015, semn că între cei doi a avut loc un partaj. Anul trecut, George Ivaşcu a postat un mesaj care i-a surprins pe amicii lor: „M-am însurat cu Alice Barb”. Era  a treia căsătorie dintre cei doi! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray