2020-02-26 22:31

Fostul arbitru Cristian BALAJ, în cărți pentru un post de secretar de stat la MTS

 |  16:59
Fostul arbitru Cristian BALAJ, în cărți pentru un post de secretar de stat la MTS

Până în urmă cu câteva zile, fostul arbitru de fotbal, băimăreanul Cristian Balaj, a fost consilierul ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

Chiar dacă, prin venirea în fruntea MTS a deputatei PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fostul „fluieraș” ar trebui să părăsească postul de consilier, acest lucru se pare că nu se va întâmpla. Potrivit surselor noastre, Cristian Balaj o să facă echipă cu noul ministru, urmând să fie numit de către premierul Viorica Dăncilă în funcția de secretar de stat pentru Sport.

Practic, Cristian Balaj îl va înlocui pe actualul secretar de stat, maramureşeanul Cosmin Răzvan Butuza. Se pare că debarcarea lui Butuza a fost grăbită și de faptul că acesta s-a implicat în susținerea unui președinte de federație căruia îi cam expiră mandatul, fără însă a avea și acordul conducerii centrale a PSD pentru respective acțiune. Practic, Butuza a început să dea telefoane pe la structurile din teritoriu ale MTS, trasmiţându-le că trebuie să susțină, la alegerile care vor urma în perioada următoare, un președinte de federație “garantat” și promovat de Victor Ponta. Nu e de mirare că, în aceste condiții, a pierdut susținerea lui Dragnea…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine