2020-01-28 22:34

Fostul coordonator PSD Online, Adrian Zamfir, și fake news-urile de pe rețelele de socializare

 |  11:30
Fostul coordonator PSD Online, Adrian Zamfir, și fake news-urile de pe rețelele de socializare

În ultima perioadă de timp, rețelele de socializare sunt invadate de numeroase mesaje controversate despre anumiți lideri din PSD și chiar despre acțiuni ale Alianței PSD-ALDE.

Ulterior apariției acestor mesaje, se constată că totul este doar o ficțiune, adică este un fake news, dar scopul este atins: s-au făcut valuri și lumea a aflat despre o... ficțiune. Potrivit informațiilor noastre, mediul online este intoxicat în ultima perioadă de diverse mesaje de tip `fake news` de către o trupă care gravitează în jurul controversatului fost coordonator al PSD Online, Adrian Cornelius Zamfir.

 Controversata afacere Rapid București

Numele lui Adrian Zanfir a ajuns în prim-plan în 2013, atunci când, împreună cu controversatul afacerist Nicolae Cristescu, a preluat echipa de fotbal Rapid București. Atunci, Adrian Zamfir venea la echipa de lângă Podul Grant direct din PSD, demisionând din funcția de președinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători. La acea vreme, presa a relatat că atât Cristescu, cât și Zamfir, sunt asociați cu personaje extrem de interesante, existând deja voci care spun că cei doi sunt doar patroni de faţadă, alții fiind proprietarii de drept ai Rapidului. Altfel spus, niște paiațe controlate de entităţi deocamdată necunoscute, vehiculându-se faptul că este foarte probabil să fie vorba de importanți lideri politici. Ulterior, Cristescu și Zamfir au lăsat Rapidul de izbeliște, iar Adrian Zamfir a fost acuzat de administratorul judiciar al clubului falimentar de mari nereguli în gestionarea și administrarea clubului giuleștean. 

Scandalul huiduielilor de la Arena Națională

Dar, anul trecut, Adrian Zamfir a revenit din nou în atenția opiniei publice imediat după scandalul huiduielilor de la Arena Națională, atunci când Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Roland Garros împreună cu edilul Capitalei, Gabriela Firea. Atunci, George Harabagiu, fost coordonator online al PSD, a publicat un mesaj de la Gabriela Firea în scandalul cu huiduielile, când a fost pe aceeași scenă cu Simona Halep la Arena Naţională. Mesajul venea după ce Gabriela Firea declarase, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmulețul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep ar fi fost cea huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea. Ulterior, George Harabagiu a precizat că „Print screen- ul a ajuns la Realitatea TV la ordinul fostului coordonator PSD ON LINE Adrian Zamfir (cumătrul lui Bănicioiu) ajutat și de complicii săi (despre care vom vorbi la momentul potrivit) precum și de alți "infiltrați" în grupurile de comunicare ale PSD (pe care-i cunosc și cărora le-am monitorizat "din umbră" activitatea în ultimele 3 luni ). Se cunoaște și identitatea celui care mi- a trimis poza cu pricina”.

 Țepele de la Constanța

Despre Adrian Cornelius Zamfir s-a aflat că a derulat și derulează afaceri cu baruri, cluburi și companii aeriene, iar presa locală a dezvăluit că Zamfir a țepuit mai multe firme din Constanța, dar și faptul că a înființat o firmă de transport aerian, Rays Airlines SRL București, împreună cu Emanoil Corneliu Dobronăuţeanu, controversatul patron de la Murfatlar. Mai trebuie precizat că Adrian Zamfir a candidat în 2016 pentru Camera Deputaților, pe poziția 1, pe lista ALDE Călărași, dar fără succes, ulterior fiind cooptat în echipa PSD. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine