2020-08-08 04:24

Gelu Diaconu, şef la CEC

 |  20:08
Gelu Diaconu, şef la CEC

Gata, s-a decis marea schimbare în sistemul financiar românesc care va rezolva multe dileme şi va îmbunătăţi consistent viaţa românilor! Radu Gheţea, directorul care şi-a permis să dea un împrumut baban fetei preşedintelui Băsescu, va fi demis de la şefia CEC. (Mugur Isărescu nu se va opune. Guvernatorul îşi achită, astfel, o parte din înţelegerea cu Victor Ponta pentru noul mandat de şef la BNR!!!) Ei bine, în locul lui Gheţea va fi numit Gelu Diaconu, actualul preşedinte al ANAF.

Şi, uite aşa, premierul Victor Ponta a găsit metoda de a împăca şi capra şi varza, dar şi de a enerva la culme ursul! Evident “capra” este bugetul care face striptease din cauza faptului că “armia” lui Gelu Diaconu nu a fost în stare să colecteze mai mult de 60% din ce a planificat la mişto Gherghina, proaspăt exilat de la Finanţe la BNR, în ograda lui Isărescu. (Doamne, cum se mai învârt ăştia de zici că-s titirezi!); “Varza” este tandemul Chiţoiu-Diaconu care a reorganizat ANAF atât de bine încât evaziunea fiscală a crescut cu câteva procente în ultimul an!; “Ursul” din pădurea tutelară, cum desigur aţi priceput, este preşedintele Traian Băsescu care a solicitat public ca Radu Gheţea să nu fie schimbat de la şefia CEC.

Bursa Zvonurilor a mai aflat că premierul Victor Ponta este extrem de supărat/mulţumit pe/de şeful ANAF, Gelu Diaconu! Cum adică, supărat/mulţumit, că este un non-sens? În primul rând, când vine vorba de Ponta, totul are sens. Cât priveşte supărat/mulţumit, iată răspunsul la non-dilemă: Premierul este supărat pe şeful ANAF din cauză că l-a lăsat cu ochii în soare - a se citi fără bani la bugetul de stat; Victor este mulţumit de Gelu, datorită faptului că, în funcţiile de conducere din ANAF, până la şefii de departamente din judeţele baronilor PSD, au fost postaţi, fără concurs, toate pilele şi toţi lacheii politicienilor locali. De unde şi vorba: Dacă poţi să faci mult haos în fruntea ANAF, ai toate şansele să falimentezi CEC şi să vinzi banca pe „doi lei” la...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-21Parerea ta...

HALT!
20 Iul 2014

Asta DA veste (sau, deocamdata zzzvoon :)
ADICA:
20 Iul 2014

de la asa de BINE, la SI MAI BINE :))))) Stiti cum fac cu astia?! Pontac-ul, si altii ca el: Ca si cu militienii (nu politistii), care-s prinsi la niscaiva afaceri necurate (prostitutie, prin putin trafic de carne vie, oleac'de spaga, niste trafic de influenta, abuz in f-ctie), pentru ca-s neam cu nu stii cine, ori ca a cotizat BINE, sunt destituiti din functia de la locul de munca (ca sa arate ca s-a facut ‘dreptate’) si, in loc sa fie indepartati disciplinar, cu taierea unor drepturi in exercitarea functiei, care sa le mai taie elanul pe viitor de a mai face prostii, sunt mutati in alta localitate (aici, in alta locatie), si tot in functie de conducere, ca sa nu sufere saracii….
CRED CA-L CONSIDERATI
20 Iul 2014

pe Pontac, mai destept decat este! Parol! Il credeti atat de sulfa, incat sa-l mute pe nenea asta, cu un scop?! Adica - prin viitoare falimentare a CEC-lui, condus de asta, sa-l falimentezi si p-asta (CEC-ul), pe 30 de arginiti, CUI?!
AUZITI?!
20 Iul 2014

Dar fostul de la CEC, Radu Ghetea, daca l-a ajutat pe Urs, unde va ateriza?! Oare, tot la BNR, sa-i tina de urat lui Gherghina, sub pulpana obladuitoare a lui I(z)garescu, care si-a spalat astfel -'pacatele' in fata lui Ponta, sau in fata lui tata-socru?! Cu o asa ADUNATURA, nici nu mai stii mon-cher...
SE PARE CA,
21 Iul 2014

Padurarul sef (Isarescu), este iertat pentru taierile masive de material lemons, din padure, (aurul Romaniei si trimis peste hotare, in Elvetia, plus fabricile devenite ‘neperformante’ sau date pe NIMIC); El STIE si chiar pe asta mizeaza ca, prin defrisarea continua de verdeata de pe intinderea padurii, sa creeze o atmosfera lipsita de oxigen, favorizand efectul de sera si inundatiile, care RAD de pe fata pamantului viata romanului !
SI, IN LOC SA FIE LEGAT
21 Iul 2014

sau judecat, este recompensat pentru ca a tinut atata timp toporul (pardon, pixul) in maini, taind, si iar taind… incurajat si de catre 'controlorul' padurii (Ponta) care, asemeni celor de dinaintea lui, au implinit pohta ce-au pohtiti-o: ramanerea Padurii, la nivelul uneia - in prag de disparitie, cu mici forme de verdeata, nevoita pentru a mai supravietui, sa se milogeasca (indatorandu-se peste poate) pentru o bucata mica de gazon, sau pentru niste puieti anemici, plantati in pamantul din ce in ce mai arid al padurii, confundandu-se déjà padurea, cu o regiune de ses! Avantajul lor: din smecheriile financiare, facute pe seama Padurii, isi umfla buzunarele, respirand aer curat prin alte paduri (daca e cazul) sau, datorita aerului conditionat!
DUPA ULTIMA ISPRAVA
21 Iul 2014

a ‘controlorului’ ,nu vom scapa de padurar! Pentru ca in politica damboviteana, a devenit un obicei impamantenit: acestia raman pe pozitii cu incapatanare furibunda, pana la decedarea functiilor vitale din motive naturale, cauzatoare de moarte…. P.S. D-aia e asa de trista Romania (fosta Padure Verde), fiindca are padurari 'destoinici' si controlori, asemenea!
GABRIELA HORGA
21 Iul 2014

Și cu șefa de cabinet a lui Gelu Diaconu ce se alege? Doamna Gabriela Horga, fiica deputatului liberal Vasile Horga, cel care conduce județul Dâmbovița, pe cine va mai servi? Tânăra de 28 de ani a fost șefa de cabinet a ministrului Chițoiu. apoi, după ce a zburat chițcăilă de la Finanțe, Gabriela a ajuns șefa de cabinet a lui Diaconu. Oare îi va lua locul lui Diaconu și clanul Horga va pune mâna pe ANAF? Apropo, știați că Mihaela Horga, mama Gabrielei și soția lui Vasile, este șefa Curții de Conturi Dâmbovița? Tare asta!
ENACHE JIRU
21 Iul 2014

E mare tămbălău în CEC de când s-a citit zvonul cu Diaconu. Toată lumea se aşteaptă ca în locul lui Gheţea să vină Enache Jiru. Nu am acces la anturajul apropiat de Jiru dar vă spun ce se vorbeşte pe la noi prin CEC: cu Diaconu la conducere CEC se va transforma într-un nou Bancorex. Eram la Bancorex când Temeşan dădea credite neperformante după cum îi dicta Dan Ioan Popescu şi PSDR. Diaconu va da credite pe bandă rulantă la toţi amicii lui Ponta. Să vedeţi inginerii financiare...
FRAUDICA FISCALESCU
21 Iul 2014

Uraaaa! Liber la spaga ! Gelule, nu uita, spaga nu mai e a ta ! Spaga la noi !
GRABITUL FRAUDICA
21 Iul 2014

Fraudică nu zice hop că nu ai sărit gardul. Gelu mai lasă un par la ANAF în persoana lui Gabriela Horga, ai răbdare şpăgarule... nu scapi tu în coteţ fără să ştie cocoşul...
PRIBEAGUL
21 Iul 2014

daca-i aia dreapta, astia cred ei ca pot sa faca ce vor. chiar pot sa faca ce vor?
PANA UNA, ALTA....
22 Iul 2014

de ce nu ne spun si noua, prostimii - pe limba noastra, cum e cu Codul Fiscal, care-l tot muta si permuta, adugind, scotand, iar adugand alte taxe imbecile care, dupa ce sunt impovaratoare, UCID DIN FASA economia prapadita care vrea sa sufle, macar sa rasufle...prin deciziile tampitilor astora, SE SAPA LA TEMELIA statului roman, devenind un real PERICOL adus sigurantei nationale, mai abitir decat ceea ce se intampla un Ucraina! Fug investitorii mancand pamantul, agricultorii - prin impozitul marit pentru propriul pamant, privesc nauciti! Taxa pe stalp, supra-taxa majorata cu peste 400% pentru m2 pamant/apartament, arata ca HOTII din Parlament, cat de permisivi pot fi cu cheltuielile pentru ei, (apropos de 'comisiile' juridice ale celor 2 camere) si drastici, supra-exigenti, imoral de pretentiosi in privinta corectitudinii din parte cetatenilor;
EI ARATA PRIN ASTA,
22 Iul 2014

cat de paranoici sunt in alegerea punctelor, subpunctelor, articolelor prevazute in legi (in general) in Coduri (inclusiv, cel fiscal), fiind afectati de boala banuielii, deoarece ASA SUNT EI (in primul rand), si-atunci judeca dupa felul lor – muradar si partinitor! In afara de jurnalistul Cristoiu care, intr-o emisiune, la Realitatea TV, ii spunea lui Rares Bogdan , ca a avut rabdarea lui Sisif sa citeasca intregul Cod Fiscal, care pe urma (e de-a rasu’- plansu…) IAR a fost modificat, a aratat caracterul INFECT, schimbator + nesimtirea, viclenia, interesul ‘care poarta fesul’ din partea ‘alesilor’(calailor), girati de noi! Ca ei sunt nesimtiti, tupeisti, imorali, unii – amorali – trebuiesc, de catre noi - TAXATI!
INSPECTOR DE MARI FRAUDE
22 Iul 2014

Si noi vrem spaga cinstita, muncita cu sudoarea buzunarelor ! Vrem sa ne supraindestulam cu spaga de calitate: Vuitoane, Rolexuri, Armani, Mertzane, Goldeanu de la Greuceanu, icre negre, Dom Perignoane si euroi cat mai multi !
TRAIASCA MITA
22 Iul 2014

Ciubucul nu e bun. Mita organizata si corect distribuita. aia e perfecta. Adică piramidala, cu vârful în jos. Eu de exemplu am ajuns să mă ...numai dolari
GERU KRISTEA
22 Iul 2014

Eu ma multumesc sa iau un bot bun in spatele blocului. h-ai Dinamuo!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz