2020-02-22 13:40

Îmbulzeală de primari liberali pe lista de europarlamentari

 |  12:01
Îmbulzeală de primari liberali pe lista de europarlamentari

A mai rămas un an de zile până la alegerile europarlamentare şi deja a început bătălia pentru un loc cât mai eligibil pe listele partidelor parlamentare.

Potrivit informaţiilor noastre, foarte mulţi primari liberali de municipii reşedinţă de judeţ se agită să prindă lista pentru Bruxelles. Printre cei care doresc cu orice preţ să devină europarlamentari se numără edilul de la Arad - Gheorghe Falcă (foto), cel de la Oradea - Ilie Bolojan şi Mircea Hava de la Alba Iulia.    


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

VIPERA
11 Mai 2018

Halal "laibarali" ... de la "halka-falca la baba-hava" ... ce buchet de viitori parlatramentari spre gloria supremului guitaristo-urbanisto-lodovic si a turmei de pedelakei vopsiti in ka.ka.niu !
LEVST.
12 Mai 2018

cine dracu' nu se vrea asa ceva, cel putin 6 mii euro/luna, probabil si alte avantaje, si pentru ce? doar sa faci prezenta acolo si sa ridici mana cand ti se cere...In mod normal acesti euroalesi nu ar trebui alesi decat din afara spectrului politic si anume doar persoane echidistante politic si care au demonstrat permanent cultura generala ampla si viziune europeana, si nu adeptii si corifeii unei coalitii de partide ,etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine