2020-08-09 12:15

În PMP şefii se mănâncă între ei

 |  18:22
În PMP şefii se mănâncă între ei

Bursa Zvonurilor a aflat că e multă nervozitate printre membrii Partidului Mişcarea Populară. Ba mai mult, bârfele şi turnătoriile s-ar ţine lanţ. Cei aflaţi în diferite posturi de conducere la nivelul filialelor, judeţelor sau sectoarelor, în general proveniţi de la PDL, se opun cu îndârjire organizării de alegeri interne, care ar precede congresul din luna martie.

Nesiguri de viitorul lor politic, de intenţiile lui Traian Băsescu sau de traseul următor al partidului, ei se critică unii pe alţii în faţa şefilor de la centru, care au şi ei statut interimar. Pe de o parte, organizaţiile de tineret sunt nemulţumite că toate posturile au fost acaparate de foştii PDL-işti şi se simt nebăgaţi în seamă. Pe de altă parte, membrii fondatori, care nu au mai făcut politică, văd cum partidul a fost sufocat de oportunişti şi vor să abandoneze ideea “unui partid nou”. În aşteptarea lui Traian Băsescu la conducerea partidului, şefii de toate tipurile îşi omoară timpul cu mâncătoriile de tip PDL-ist. Ei ştiu că dacă se retrag pierd oportunitatea de a se căpătui cu un post de conducere, nu vor mai prinde alt tren care să-i ducă la vârful politicii, adică în preajma lui Traian Băsescu. Eşecul din alegeri nu pare să-i fi afectat prea mult, dar sunt dezorientaţi că nu ştiu pe lângă cine trebuie să “se dea bine”. Elena Udrea nu mai pare să fie în trend, iar alt candidat la preşedinţia PMP de talia lui Traian Băsescu nu pare să se contureze prea curând. Bursa Zvonurilor trage cu urechea, dar stă şi cu lupa pe ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-08Parerea ta...

DOAR ZVONURI, NIMIC ADEVARAT
06 Ian 2015

Asa cum spuneti si dvs sunt doar zvonuri. Nimic adevarat, nu exista nicio problema, plus ca inca sunt in vacanta. Abia d eluni se aduna PMP-istii unde va fi si sedinta. Va spun sigur ca sunt doar minciuni.
PRIBEAGUL
06 Ian 2015

Ce mai pot astepta romanii de la unul dovedit nenorocit? De la Basescu, Stapinul mafiotilor, Regele mafiotilor,Imparatul Mondialilor!
TOV. PRIBEAGULE, TOV. Z.P.
06 Ian 2015

Am impresia ca pe la d-ta pe strada viscoleste, zapada e deja pana la brau, temperatura e mult sub zero grade si atunci ai luat hotararea geniala sa tragi pe gatlej 1 litru de tuica fiarta, iar Dumnezeu te-a pedepsit si ti-a luat mintile...Apoi, d-le ziarist Z.P. te rog sa ne spui si noua cine ti-a comandat articolul de mai sus, fiindca bati raun de tot campii...sa-ti explic de ce : 1- nu exista niciun partid in aceasta lume sa nu aiba framantari interne 2-se ne spui si noua pentru a ne demonstra buna credinta, de unde ai auzit " zvonurile " imprastiate fara noima 3-de unde stii tu ca Elena Udrea nu mai este in trend 4- de unde ai aflat ca Traian Basescu va veni in PMP ca sef de partid? Poate ca mentor, sfatuitor si doar ca principal mobilizator al energiilor care se risipesc pe barfe si pe dorinta de dezbinare...E clar, sau mai scriu o data?
RE TOV PRIBEAGU
10 Ian 2015

Ai dreptate,d-na Udrea este in top ,in topul caderii libere in sondaje.E lider maximo.Inca putin si Pmp ramane cu zero procente si atunci sa vezi ce explicatii filosofice ne va da EU.Dar va fi prea tarziu,prea degeaba ,prea. cu tupeu...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz