2019-11-13 15:06

“Închisoarea vieţii!”, mesaj pentru Firea

 |  19:24
“Închisoarea vieţii!”, mesaj pentru Firea

Preocupată de diversiunile de zi cu zi, primăriţa Capitalei nu a văzut ce “operă de artă” a crescut în acest week end în Piaţa Revoluţiei. “Închisoarea vieţii” (foto) a fost montată chiar lângă “cartoful cu ţeapă” în văzul trecătorilor. Misterul “lucrării” încă dăinuie. Primăria Capitalei face cercetări să vadă dacă cineva a dat autorizaţie pentru asemenea enormitate, deşi ar fi fost firesc să o ridice mai întâi. Nimeni nu-şi dă seama cum a apărut o ditamai măciuca în centrul oraşului fără ca nicio autoritate să se autosesizeze.

Pe “lucrare” era trecut numele sculptoriţei Raluca Ghideanu, care a fost sesizată de televiziuni. Mai întâi, femeia s-a crucit şi a făcut plângere la Secţia 1 de Poliţie (numărul de înregistrare a fost postat pe pagina sa de facebook). “Mă dezic complet şi total de lucrarea care se află în prezent în Piaţa Revoluţiei şi de orice mesaj artistic sau de altă natură ar putea să trasmită aceasta”, a transmis ea presei. Apoi, a scos plăcuţa cu numele ei şi a descoperit autorul. Marius Leonte, designer din Timişoara, era semnătura de pe “operă”. Bursa Zvonurilor a aflat că persoana care-şi bate joc de primăriţă se află chiar în partidul care a propulsat-o - PSD. Ar fi vorba, spune gura lumii, de o persoană care se preocupă de artă, în general, dar nu o are la suflet pe Firea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-06Parerea ta...

ANONIM
24 Oct 2016

''INCHISOAREA VIETII'' ESTE VALABILA DENUMIREA NU NUMAI PENTRU firea CI PENTRU TOATA ORGANIZATIA MAFIOTA DIN CARE FACE PARTE ADICA PSD.(cel mai corupt partid din UE cu cel mai mare nr . DE ARESTATI SI CONDAMNATI )AM uitat PLAGIATORII CATA FRUNZA CATA IARBA.
NEACSU EUSEBIU
26 Oct 2016

Inchisoarea vietii a fost pusa acolo de pnl si de guvernul CIOLOS casa arate realizarile acestui guvern SOROSIST SI DEpartidul acesta isteric pnl care are in frunte o gorgona penala A avut si un buldog la conducere dar acesta va face puscarie pentru ca este hot mafiot Acest partid atat de iubit de muncitori si de mineri dar si deprofesori medici artisti acest partidut va fi votat la pulivara Este un partid mafiot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray