2020-01-29 12:47

INCREDIBIL. Abramburica are în permanență un cățel la ușa cabinetului de la Ministerul Educației

 |  19:46
INCREDIBIL. Abramburica are în permanență un cățel la ușa cabinetului de la Ministerul Educației

La a patra sa descălecare la conducerea Ministerului Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, mai cunoscută sub numele de Abramburica, și-a adus ca șef de cabinet un profesor de limba engleză, pe numele său Radu Szekely.

La prima vedere, totul pare ok, că deh, ministrul lucrează la cabinet cu cine consideră. Numai că, șeful de cabinet al Abramburicăi, angajat ca specialist pe probleme de strategie, este mare iubitor de patrupede, fapt pentru care vine în fiecare zi la minister însoțit de un cățel fără botniţă. Dar, spre surpriza tuturor angajaților ministerului, șeful de cabinet al Abramburicăi este tot timpul cu cățelul la birou. Ca atare, cine vrea să intre la ministrul Educației are pe moment un șoc, atunci când vede căţelul la ușa demnitarului.

Norocul este că stăpânul patrupedului, adică șeful de cabinet Radu Szekely, face zilnic plimbări dese și lungi cu căţelul în jurul ministerului, ceea ce le permite colegilor săi de cabinet să răsufle ușurați și, astfel, să-și vadă liniștiți de atribuțiile de serviciu, fără să fie acompaniați de lătrături sau mârâieli. Dacă angajații ministerului s-au obișnuit oarecum cu cățelușul de la ușa Ecaterinei Andronescu, invitații străini au rămas perplecși când au văzut patrupedul la ușa ministrului Educației Naționale. Mai rămâne ca pe uşa ministrului Educaţiei să fie pusă şi o plăcuţă cu „Atenţie, câine rău!”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine