2020-08-15 23:26

Ioan Rus, „impresarul” unor transferuri grele de la PSD la partidul lui Ponta

 |  13:37
Ioan Rus, „impresarul” unor transferuri grele de la PSD la partidul lui Ponta

Trecerea lui Ioan Rus în tabăra Pro România, dar mai ale ieșirile sale mediatice din ultima vreme, destul de acide la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea, se pare că produc efecte.

Potrivit informațiilor noastre, în perioada următoare, una dintre cele mai puternice organizații PSD din Transilvania se pregătește să treacă la partidul lui Victor Ponta. Este vorba de organizația PSD Sălaj, condusă de către președintele Consiliului Județean Tiberiu Marc, cel care până de curând a mers la două capete în războiul dintre tabăra Dragnea și contestatarii acestuia. Printre aleșii sălăjeni care vor trece la Victor Ponta se vehiculează numele deputaților Iulian Nosa și Liviu Ioan Balint, dar și cel al senatorului Gheorghe Pop. „Impresarul” acestor transferuri politice este nimeni altul decât fostul ministru al Transporturior și Internelor, Ioan Rus, nașul lui Liviu Maior, cel al cărui fin este chiar Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12



Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2019

ASTA-I MAFIA LUI NASTASE O SUTA DE CASE ...................
DOI BUFONI!
08 Feb 2019

Atât CUTRA AIA BĂTRÂNĂ, cât și TÂMPITUL DE PONTA! SĂ NE ZICĂ ȘI NOUĂ MONTA, DESPRE FIRMELE ȘI PORCĂRIILE FĂCUTE CU PRIMARUL din Pantelimon! CUM NAIBA, TOTAL ”ÎNTÂMPLĂTOR” EȘTI BĂGAT ÎN PARANDĂRĂTURI DE MILIOANE DE EURO? RETARDULE! Vii cu fața aia de OLIGOFREN, cu partid ”nou”, cu aceleași PUTORI INCALIFICABILE, TU - TARTOR -ȘEF!
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz