2019-12-14 09:26

Jocul pe sârmă al lui Grindeanu

 |  11:17
Jocul pe sârmă al lui Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent președinte la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), va juca în această perioadă un rol cheie în jocurile de culise din PSD, mai ales în ceea ce privește moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă.

Nu este o noutate faptul că Sorin Grindeanu are o relație foarte bună cu liderul Pro România, Victor Ponta. Totodată, fostul premier are o relație specială și cu ex-liderul PSD Caraș Severin, Ion Mocioalcă, trecut recent la Pro România, mai ales că fiica lui Grindeanu a fost botezată de acesta. La ora actuală, Grindeanu are control total asupra celor patru deputați PSD de Timiș – Alfred Simonis, Radu Pau, Bianca Gavriliță și Matei Suciu. Ca atare, la moțiunea de cenzură cei patru așteaptă doar semnalul de la Grindeanu, pentru a ști cum votează sau dacă vor trece în barca lui Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Scenariul Gorghiu rulează din nou la Timiș, dar în regia lui Orban Surprinzător, un numar de 26 de edili liberali din județul Timiș nu au participat, pe 30 martie 2019, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, invocând motive de boală
01 Apr 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray