2019-07-24 09:38

Jocuri de culise la Giurgiu pentru izolarea lui Bădălău

 |  16:57
Jocuri de culise la Giurgiu pentru izolarea lui Bădălău

La recentul Congres al PSD s-a decis ca, în maxim două luni de zile, să se organizeze alegeri în organizațiile județene cu președinți interimari. Un caz mai special este la organizația PSD Giurgiu, unde președinte interimar este Marian Mina, finul baronului PSD Niculae Bădălău, executat recent din fruntea PSD de Liviu Dragnea.

Potrivit informațiilor noastre, Liviu Dragnea nu mai vrea să audă de Bădălău și apropiații acestuia, deși baronul de Giurgiu susține că vrea să se ocupe din nou de organizația județeană, fapt pentru care lupta pentru șefia organizației PSD Giurgiu a devenit foarte interesantă.

Cel care râvnește foarte mult la șefia organizației județene este actualul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, care este dintotdeauna în dizgrația lui Bădălău. Edilul este susținut puternic pentru preluarea organizației județene de vicepremierul PSD Paul Stănescu, dar și de liderul ALDE Giurgiu, fost ministru al Energiei, Toma Petcu. Primul pas pentru debarcarea lui Bădălău și oamenilor din echipa sa, urmează să se facă la Consililiul Județean Giurgiu. Actualul președinte, Marian Mina, va fi schimbat în maxim o lună de zile cu Aurelia Dobre, o apropiată a premierului Viorica Dăncilă, dar și a primarului Nicolae Barbu.

Un alt semn al diminuării drastice a influenței lui Bădălău, la vârful PSD, este și controlul trimis de Carmen Dan la prefectura Giurgiu, aflat încă în derulare. De altfel, presa locală din Giurgiu a semnalat, de-a lungul timpului, mai multe lucruri nelalocul lor în activitatea prefectului Carmen Crișu, susținută și promovată de Bădălău.

În plus, în acest moment Bădălău se află în relații proaste cu trei din cei cinci parlamentari de Giurgiu. Deputata Elena Dinu este probabil singura pe care se poate baza în orice situație, asta și pentru că soțul său a fost propulsat de Bădălău pe poziția de șef la DRDP București.

Ultimul afront adus de Bădălău lui Dragnea s-ar putea însă să îi pună capac definitiv, din informațiile noastre mai mulți apropiați ai baronului de Giurgiu votând la recentul Congres PSD cu „răzvrătiții” Codrin Ștefănescu și Ecaterina Andronescu, fapt ce nu i-a picat deloc bine liderului PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

LEVST.
17 Mar 2018

" Haide, haide badalau,/Te vom scoate din hardau..."------______------Nimic altceva decat lupte intestine, de limbrici care lupta pentru existenta de paraziti de lux, toate functiile enumerate mai sus, sunt platite bine si -cu siguranta, pe langa- "daca nu pica, cel putin curge!"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray