2020-08-13 00:58

La Politehnica din București se pregătește un miting de susținere a cabinetului Dăncilă

 |  13:07
La Politehnica din București se pregătește un miting de susținere a cabinetului Dăncilă

Președintele Tineretului Social-Democrat (TSD), Gabrel Petrea, a picat în dizgrația lui Liviu Dragnea în momentul când s-a pus problema schimbării premierului Mihai Tudose. Mai exact, în urma scrisorii către partid în care făcea apel la începerea unei dezbateri interne care să ducă la "reconstrucția și consolidarea" partidului.

Imediat după înlocuirea lui Tudose cu Vasilica Viorica Dăncilă, Dragnea a desființat Ministerul pentru Dialog Social, condus de Petrea. De atunci, liderul TSD încearcă disperat să intre din nou în grațiile lui Dragnea. Potrivit informațiilor noastre, Gabriel Petrea pregătește un miting de anvergură pentru susținerea premierului Dăncilă prin implicare studenților de la Universitatea Politehnică din București. La această mișcarea, liderul TSD este susținut puternic de rectorul Universității Politehnice din București, senatorul PSD Mihnea Costoiu, dar și de directorul Casei de Cultură a  Studenților „Grigore Preoteasa”, Doru Iamandi, locotenentul lui Petrea.

Deocamdată, Petrea și Costoiu așteaptă un semn de la premierul Dăncilă pentru a organza mitingul în fața Palatului Victoria. Trebuie precizat că liderul TSD a fost etichetat ca fiind un fidel al lui Liviu Dragnea, dar l-a criticat atunci pe șeful PSD, fără a-l nominaliza, spunând că "avem nevoie de mai multă democrație în partid" și că "numirile în funcțiile publice nu mai pot fi surprize pregătite de lideri". Totodată, Petrea susținea că "păstrarea guvernării și continuarea implementării programului de guvernare trebuie să rămână o prioritate" și că "nu ne permitem să facem schimbări o dată la șase luni, pentru că părem neserioși și amatori". Mai trebuie subliniat că Petrea s-a „remarcat” în politică prin faptul că a cărat geanta Ecaterinei Andronescu, cea care l-a impus și viceprimar la Sectorul 6 și l-a promovat în fruntea TSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-17Parerea ta...

NEGRO
17 Iul 2018

O noua generatie a moralitatii in PSD? Eroare! Toti sunt aceiasi. Atat cei batrani, naraviti in rapt, care au sugrumat Romania dupa 1990, cat si cei mici, amusinand ciolanul pe care il plimba pe sub nasul lor, jupanul. Cine este Gabriel Petrea? Ce a facut dumnealui pentru Tara? Macar sa fi avut decenta sa invete. Si-a plimbat nestiinta pe la toate usile profesorilor, cerandu-le clementa ca el este in primul rand om politic si ca nu are atata nevoie de carte. Ce vrea acum cu mitingul TSD-ist? Sa se gudure pe la sandalele sefului sa nu-l mai ignore ca pe un caine de pripas. Intalneste printre colegi tineri pervertiti la micii TSD-isti? Daca da, ipochimenul este absolvit de fostul repetent al Politehnicii. Daca nu, e vai de capul lui! Cam pana aici s-au deschis orizonturile tineretului social democrat! Mai mult nu se poate. Raul se intinde de sus pana jos. De aceea cu PSD-ul Romania nici viitor nu mai are!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz