2020-06-02 15:53

Laserul de mare putere s-a fâsâit

 |  19:15
Laserul de mare putere s-a fâsâit

Ziarul PUTEREA a avut dreptate când anunţa în noiembrie anul trecut că proiectul laserului de mare putere, ce urma să fie construit la Măgurele, este o escrocherie. Propaganda făcută de Guvern era doar un anunţ prin care marile firme erau “invitate” să participe la finanţarea proiectului.

După un an, nici o construcţie nu a fost începută, iar contractele personalului angajat cu înaltă calificare expiră în scurt timp. Profesorii, inginerii şi cercetătorii vor deveni şomeri în scurt timp, pentru că banii s-au terminat, iar proiectul a murit. Responsabilă de “mega afacerea” laserului de mare putere, dar şi de marele fâs este Dana Gheorghe, acolită a Ecaterinei Andronescu. Dana Gheorghe este cea care a răspuns comenzii lui Victor Ponta de a găsi resurse pentru a stoarce fonduri europene. Merge vorba că Dana Gheorghe era persoana ideală care putea născoci metoda perfectă de a face rost de bani fără să i se impute ei ceva. Dovada stă într-unul din documentele din dosarul proiectului, unde scrie că “nu se pot imputa banii, dacă laserul de mare putere nu se va realiza”. Personalul supercalificat de la Măgurele spune că de la instalarea lui Victor Ponta la Guvern nu s-a mai semnat nici un proiect de cercetare. Bursa Zvonurilor nu crede până nu vede.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-07Parerea ta...

INFRACTOAREA DE
06 Oct 2014

Dana Gheorghe (se pare 'fata de casa' a Ambraburicii) stipuleaza in proiect, că “nu se pot imputa banii, dacă laserul de mare putere nu se va realiza”. Pentru mine, este inimaginabil cum oameni politici, alesi de noi, platiti de Bugetul de Stat, acreditati sa ne reprezinte, sa puna pe picioare o 'mega afacere', o fasaie cu noi, cu cercetarea, cu speranta (pana la urma)!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine