2019-11-21 08:45

Leonardo Badea, în cărți pe șefia PSD Dâmbovița

 |  17:10
Leonardo Badea, în cărți pe șefia PSD Dâmbovița

Scandalul declanșat în PSD de înregistrările cu senatorul PSD de Dâmbovița Adrian Țuțuianu, este departe de a fi încheiat.

Potrivit informațiilor noastre, liderului PSD - Liviu Dragnea, nu i-au picat prea bine afirmațiile lui Țuțuianu, fapt pentru care, în scurt timp, acesta va fi debarcat de la șefia organizației PSD Dâmbovița. Însă, surpriza va fi și mare, pentru că Dragnea nu vrea ca nici ca ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, despre care se știe că își dorește foarte mult această funcție, să preia locul lui Țuțuianu. Baronul de Teleorman dorește ca frâiele organizației PSD Dâmbovița să fie preluate de fostul senator Leonardo Badea, al cărui mandat la șefia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) tocmai a expirat de curând, el având șanse extrem de mici să mai rămână la șefia instituției financiare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

BăDIțA LEONARD
29 Oct 2018

Curtea de Conturi trebuie sa înceapă procedura de recuperare a salariului brut + penalități încasat in mod nelegal din poziția de președinte al ASF, funcție pe care a ocupat-o fără respectarea criteriilor privind experiența profesională.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray