2020-02-29 00:04

Liberalii sapă adânc

 |  19:47
Liberalii sapă adânc

După apariţia articolului din PUTEREA privind maniera în care PNL vrea să „elibereze” nişte posturi pentru soţiile consilierilor generali, Bursa Zvonurilor a aflat că a fost multă nervozitate în tabăra liberală, mai ales în familia Câmpeanu. „Gaşca puştilor”, după cum îi numea directoarea ArCuB, tunau şi fulgerau la adresa ei.

Prin Primăria Capitalei se zvonea că noua administraţie o va da pe Mihaela Păun direct pe mâna procurorilor DNA. O zi mai târziu, scrisoarea deschisă transmisă presei de Mihaela Păun, în care se vorbea despre punerea în pericol a candidaturii Bucureştiului pentru titlul de Capitală Europeană, i-a mai temperat pe liberali. Ei ar fi ajuns la concluzia că mai bine ar scoate de pe ordinea de zi proiectul cu totul. Cert este că tot week-end-ul şi l-au ocupat căutând probe incriminatorii pentru şefa ArCuB. Şi au găsit. Tot presa care-i supără pe liberali le-a venit în ajutor. Umblă vorba că madam Păun ar fi „ciugulit” pe nedrept mulţi, chiar prea mulţi, bănuţi, de care nu este străin nici consortul acesteia, Tiberiu. În plus, Mihaela Păun ar fi aflat că jucăria numită ArCub ar urma să fuzioneze cu alte câteva instituţii culturale, ceea ce înseamnă că nu va mai avea pe mână toate publicaţiile emanate în strada Gabroveni. Reorganizarea va avea ca efect căderea unor capete  trandafirii, care vor fi înlocuite cu pălăriile liberale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-26Parerea ta...

DOREL
27 Ian 2016

Din categoria, ce dracu' sa mai scriem si noi de liberali ? Si asta este rezultatul :))) Si ce nume putem sa scriem ca poate avem si o noi o depasire a traficului (de 5-6 persoane) ? jenant
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine