2020-08-15 23:04

Liliana Mincă visează să ajungă europarlamentar

 |  16:08
Liliana Mincă visează să ajungă europarlamentar

Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Liliana Mincă, care este și președintele organizației ALDE Botoșani, este foarte agitată în ultima perioadă.

Practic, de vreo câteva luni, în fiecare weekend, Liliana Mincă este la Botoșani, unde zilnic face ședințe cu membrii de partid, vorbindu-le ore în șir, până noaptea târziu, spre disperarea celor prezenți.

Potrivit informațiilor noastre, la majoritatea ședințelor de la Botoșani, Liliana Mincă este însoțită și de mama sa, iar agitația aceasta săptămânală are un scop bine definit: vrea să ajungă europarlamentar la alegerile de anul acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

ADINA
19 Feb 2019

Asta mai lipsea, pereche cu Grapini...
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Feb 2019

imputita asta scarboasa a fost capac la borcanul cu viermi ai securitatii bolsevice nonstop..L-a pupat in fund si pe VARANUL si pe COpoS si in general pe toti mafiotii-o ciumata rosie scarboasa ca multe altele
@GHIȚĂ...
19 Feb 2019

E MOLDOVEANCĂ, BRE! AȘA FAC MAJORITATEA :))))
POPA JAPCA
24 Feb 2019

Prostul ce se ia de moldovence...il intreb mai sta ma-ta prin parcari..?
@POPA LUAT CU JAPCA
24 Feb 2019

vine din cand in cand si ia banii de la ma-ta lasandu-i de mila, de-un covrig ! Gaura ti-o da tie, partea moale, o molfaie intre gingii!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Feb 2019

hai sa va impac eu pe amandoi...Boarfa de mai sus e de fapt o POCNITOARE-pANARAMA securista din MOLDOVA..adica una care a facut cariera stand in patru labe si sugand stremeleacul sefului pe sub birouri si dupa ce suge se duce sa toarne cu gura plina,nici nu se mai spala pe dinti intre doua mui,are cocktail de prenadez in gura si la cur
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz