2020-06-01 08:32

Liviu Dragnea, ţine minte trei cuvinte...

 |  18:19
Liviu Dragnea, ţine minte trei cuvinte...

Pentru umplerea Arenei Naţionale la lansarea lui Victor Ponta, fiecare organizaţie judeţeană a avut sarcina să trimită la Bucureşti câte şapte autocare pline, fiecare participant să primească 100 de lei, mâncare şi apă. Însă, unele autocare au plecat cu câte 25-27 de oameni. Aşa că a ieşit mare scandal pentru cei ce nu s-au prezentat. „Sarcina de partid” se execută, nu se discută, chiar dacă s-au făcut economii la sutele de lei.

Pe de altă parte, în tot spectacolul depunerii candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale a ieşit la iveală un detaliu spectaculos şi cu multe implicaţii politice. Astfel, pentru înscrierea în cursa electorală, Victor Ponta a depus aproximativ 2,2 milioane de semnături. Mult peste necesarul impus de lege, de 200.000. Însă, din mormanul de bibliorafturi cu semnături, aproape jumătate au fost aduse de UNPR.

Ce înseamnă asta? Că insignifiantul partid al lui Gabriel Oprea (foto), care nu a candidat niciodată singur în alegeri, a adunat cam tot atâtea semnături cât marele PSD. Concluzia imediată de aici este ca „oastea de strânsură” face cam tot atâtea parale politice precum cel mai mare partid al ţării. Liviu Dragnea ţine minte, de la Bursa Zvonurilor, trei cuvinte: Gabi Oprea, premier!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-24Parerea ta...

SE FURA PESTE TOT ?
22 Sep 2014

Tupeu si nesimtire la maxim ? “Prin intermediul Directiei de Achizitii de la CFR Călători, s-a încredinţat ilegal unei firme controlate de afaceristul Gruia Stoica un contract de reparaţii automotoare a cărui valoare poate ajunge la multe milioane de euro. Imediat după ce Gruia Stoica a fost reţinut pentru încercarea de trucare a unei licitaţii de transport feroviar de marfă,fostul manager CFR Călători, Valentin Dorobanţu et comp. a încheiat un acord-cadru pentru reparaţii de automotoare cu o firmă controlată de afaceristul gălăţean, dar care până acum nu a mai efectuat asemenea servicii feroviare. Încredinţarea acestui contract a fost pregătită cu mult timp înainte de semnare de către Valentin Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează în zona transportului feroviar de călători. Practic,fostul manager de la CFR Călători a făcut demersuri serioase încă din vara anului trecut pentru a ajuta firmele lui Gruia Stoica să prospere pe spatele companiei de stat si prin castigarea acestui contract?” DNA, DIICOT, Corpul de Control al Ministrului Transporturilor, Curtea de Conturi,ANRMAP, etc. sa controleze toate, deci , toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… "Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca" Sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Dorobantu Valentin, Carmen Maria Popescu, Miu Ileana,Liliana Constantinescu,Claudiu Dumitrescu, Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,etc? Dar pe unde "zace" raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea "ireprosabila" a susnumitilor in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
HE.HE.HE....
22 Sep 2014

Vreti sa-l bagati IN BOALA pe schnautzerica -Draganica :) Daca se vor adeverii aste 3 cuvinte nu-i va pica BINE - la lingurica...pen’ca mai degraba le merita nea Oprica! Fuse taica si aduse cu autobuzu’multe rosii ambalate pentru cina de o noapte, batandu-se tare in Arene chiar daca existara si antene (mai putin acoperite :) – care (pre)vazura dupa uitatura, cam unde si incotro - se ‘bate’!
SE-AUZIRA
22 Sep 2014

niste-ovatii, se facura declaratii, concomitent se umplura pe hartii – multe hieroglife (de la mii la sute de mii…) ce umplura tolba pana la refuz – cu cel putin 2 milioane si ceva de semanaturi, pentru asa marete candidaturi…
ACUM, NEA OPRICA
22 Sep 2014

e surprins privind ‘gales’ si oleac'in grinda, cum se vede si-n oglinda, copiindu-l in narav, pe nea Tontica!
JENEL
22 Sep 2014

Asta mai lipseste Ro UN IZMENAR premier.Credem ca e ultima faza a politicii facute de izmenari hidosi si curiozitati biologice a naturii unei tari balcanice ca Ro ce nu poate progresa de sute de ani din cauza turbatilor si impostorilor.
CROCODILUL FLAMAND
23 Sep 2014

la placinte (adica terenuri de furat)inainte,la razboi inapoi Astia sunt "generalii" de carton ai lui Oprea,te pishi pe ei si se moaie,ca un kkt in ploaie Armata lui Oprea e ceata lui pitzigoi,dai intr-unu tzipa doi,cum e turcu si pistolul,tzaptzarap si minciuni cu televizorul Sa se mute in bantustanele din Bangladesh,patria lui Kim Jong ton Tan kur La Tzean
INTERESATUL
23 Sep 2014

Nu vi se pare ciudat ca acest "tremurici" care mai tot timpul sta cu ochii in tavan cade tot timpul in picioare ? Nu vi se pare ca acest presedinte de partid (intotdeauna umflat artificial )este facut sa fie tot timpul la ciolan ? Nu suge el la ugerul baban in interes national ?
HAHAHHA....
23 Sep 2014

da mai Intesatule! Asa-i! La fata care-o are zici, ca are doua variante : "daca nu cade - PICA" iar daca nu cade, totusi pica (nu d-aia chinezeasca) ci d-aia malaiata in gura sa (ne)fleata!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine