2019-12-13 05:59

Luxten îi taie curentul lui Oprescu

 |  20:13
Luxten îi taie curentul lui Oprescu

Primarul general Sorin Oprescu (foto) şi firma particulară Luxten sunt într-un război ascuns pe iluminatul public din Capitală. Societatea comercială vrea o majorare a contractului cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Acest lucru nu este pe placul lui Sorin Oprescu, care vrea să scape de Luxten pentru a oferi iluminatul public unei alte societăţi comerciale. Pentru a forţa mâna edilului-şef, Luxten lasă fără lumină când o stradă mai mult sau mai puţin importantă, când bulevarde precum Independenţei sau Regina Elisabeta, din centrul Capitalei. Interesant este că, în toată această perioadă, Oprescu ţine ascuns contractul cu Luxten, teoretic încheiat la finele anului trecut, dar practic prelungit în mandatul lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei până în 2015.

Cămătarii la “Rege”

“Regele imobiliarelor din Ilfov” Nae Nicolae a fost înmormântat, sâmbătă, după o ceremonie cu limuzine scumpe şi grătare, la care au participat peste o mie de oameni. În limuzina Bentley lovită de tren ofiţerii de judiciar au găsit cărămizi de euro. Toţi cei care l-au cunoscut povesteau cât de bogat şi generos era răposatul. Ei bine, abia ajunsese corpul neînsufleţit la Institutul de Medicină Legală că la reşedinţa lui Nae Nicolae se şi înfiinţaseră cămătarii, grăbiţi să recupereze ce se mai putea. Nimic nu e ceea ce pare. Dumnezeu să-l odihnească!

Bianca Drăguşanu, părăsită de prieteni

De pe urma scandalului cu Adi Cristea,  în care a fost implicată, Bianca Drăguşanu a avut numai de pierdut şi asta pentru că nici un prieten nu vrea să o mai consoleze şi să-i dea dreptate. Ei consideră că iubita lui Victor Slav este foarte egoistă şi este interesată doar de propria persoană. Până de curând, cea care îi era confidentă şi bună prietenă, era Veronica A. Cara, însă se pare că şi aceasta s-a săturat de ifosele roşcatei. Potrivit unor surse, Bianca îl mai are de partea ei, deocamdată,  doar pe Victor Slav, care o iubeşte necondiţionat. Nimeni nu ştie, însă, până când!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-25

In legatura cu acest articol...

MCV, o victorie a lui Cazanciuc
Parerea ta...

LEONARD
24 Iul 2013

Adica Bucurestiul trebuie sa fie vesnic recunoscator firmei Luxten, doar pentru ca marinelu le-a dat contracul in schimbul primului loc de munca al fiicei sale, Eba?Sorin Oprescu are tot dreptul sa scape orasul de un contract pagubos, incheiat de unul din predecesorii sai.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray