2019-08-17 23:52

Ministerul Transporturilor, pe mâna „regelui păcănelelor”

 |  09:47
Ministerul Transporturilor, pe mâna „regelui păcănelelor”

Felix Stroe, încă în scripte ministru al Transporturilor, este unul dintre cei patru lideri PSD care au votat la ultimul Comitet Executiv Național pentru susținerea premierului Mihai Tudose, fapt pentru care este greu de crezut că va fi menținut de Liviu Dragnea și în viitorul cabinet.

Ca atare, Felix Stroe și-a cam strâns lucrurile din Palatul CFR și a delegat conducerea ministerului secretarului de stat Dragoș Titea, mai cunoscut ca "regele păcănelelor", ca urmare a sălilor de jocuri mecanice pe care le-a „păstorit” în anii trecuți. El a fost director al Direcției Juridice de la ROMATSA, post din care s-a suspendat pe perioada cât este demnitar. Potrivit declarației de avere, Titea a încasat anul trecut, de la Romatsa, în calitate de director juridic, uriașa sumă de 535.637 de lei, adică circa 10.000 de euro lunar. Practic, Titea încasează de peste două ori mai mult decât președintele Klaus Iohannis.

"Regele păcănelelor" a fost demis de fostul premier Victor Ponta, în 2015, pentru că și-a dus familia la mare cu elicopterul unei instituții publice, dar a fost reevaluat de Liviu Dragnea şi reinstalat secretar de stat în Ministerul Transporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray