2019-12-06 00:57

Miniștrii cabinetului Dăncilă nu vor protecția SPP

 |  10:46
Miniștrii cabinetului Dăncilă nu vor protecția SPP

Una dintre primele mișcării pe care le va face Liviu Dragnea, după instalarea la Palatul Victoria a cabinetului Dăncilă, va produce mare deranj în structurile servicilor secrete.

Potrivit informațiilor noastre, imediat după depunerea jurământului, miniștrii din echipă Dăncilă vor solicita în scris să nu mai primească protecție de la SPP. Un prin semn că PSD și ALDE vor să renunțe la protecția SPP a venit marți seara, după demisia lui Mihai Tudose și înscăunarea ca premier interimar a lui Mihai Fifor, când angajaților SPP li s-a dat ordin să părăsească Palatul Victoria. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018
Speakerii-colibri ai cabinetului VVD “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ți spun cine ești”, cam așa sună un vechi proverb românesc. Pe acest principiu s-a adunat, la Palatul Victoria, cel de-al treilea cabinet Liviu Dragnea din ultimul an, condus de această data de Vasilica Viorica Dăncilă (VVD)
02 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray