2020-05-29 01:59

Ministrul Costel Alexe, monitorizat non-stop de finul Noricăi Nicolai

 |  11:49
Ministrul Costel Alexe, monitorizat non-stop de finul Noricăi Nicolai

La ora actuală, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, este mai tot timpul pe „pilotul automat” al fostului ministru Graţiela Gavrilescu.

Ca urmare a faptului că oamenii-cheie ai fostului ministru au rămas la butoanele ministerului, Costel Alexe este permanent dirijat de către aceştia. Însă, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că dirijorul-şef din acest minister, este secretarul general Teodor Dulceaţă. Acesta este nimeni altul decât finul fostei europarlamentare ALDE, Norica Nicolai, şi din această prostură a fost promovat în guvernarea Ponta la Corpul de Control al Guvernului. După aceea, cariera lui Teodor Dulceaţă a fost legată de Grațiela Gavrilescu, el mergând ca secretar general la Relaţia cu Parlamentul și apoi la Ministerul Mediului. Când a ajuns la Ministerul Mediului, Costel Alexe a vrut să aibă un alt secretar general, dar imediat l-a luat „valul” venit de la Graţiela Gavrilescu şi Norica Nicolai şi în final l-a acceptat pe Dulceaţă. Acum, finul Noricăi Nicolai face legea în acest minister şi nimic nu mişcă fără ştirea lui. de la achiziţionarea unui top de hârtie sau a unor autoturisme și până la cine se angajeză şi unde se merge în delegaţie. Practic, Costel Alexe este ministru doar pe hârtie, pentru că, în realitate, Teodor Dulceaţă este cel care conduce acest minister. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

CONSTANTIN
16 Mai 2020

Astea sunt fapte concrete,deci PNL nici spectator nu este!!!Orban si Turcanu cunosc situatia si sunt multumiti de prezenta reala a psd si alde in minister deci la guvernare?? Intrusi de ce sunt tolerati??Troc sau prostie???Ion Teleanu a facu un demers la Primul Ministru???Orban este adevarat ca are o problema cu pandemia dar sa nu uite detaliile,vin alegeri8le Parlamentare si fiecare om conteaza!!Toleranta si ingaduinta sun rastalmacite ca fiind slabiciuni!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine