2020-04-10 02:56

Ministrul Energiei ar putea fi remaniat după Paşte

 |  11:32
Ministrul Energiei ar putea fi remaniat după Paşte

Pe zi ce trece, ministrul ALDE al Energiei, Anton Anton, omul promovat şi susținut de Călin Popescu Tăriceanu, are mari probleme în cabinetul Dăncilă.

Și asta din cauza prestaţiilor publice lamentabile dar şi a relaţiei încordate cu presa. Potrivit informaţiilor noastre, lui Anton Anton i se reproşează și faptul că că ar fi abandonat strategia energetică a PSD-ului, concentrându-se pe aceea gândită de către cabinetul Dacian Cioloș. De aceea, imediat după Paşte, liderii Liviu Dragnea şi Calin Popescu Tăriceanu vor decide dacă Anton Anton va mai rămâne sau nu ministru al Energiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

@PRET...
01 Apr 2018

TOȚI AU FĂCUT/FAC LA FEL! Iar proștii de români, în loc să-i ia de guler să dea cu ei de pământ, STAU ȘI SE UITĂ CA AMEȚIȚII ȘI-I MAI ȘI VOTEAZĂ! Ce face Kovesi?! Ce-a fost învățată să facă = să acționeze în stil bolșevico-stahanovist, prin TRĂDARE, TURNĂTORIE, scăpând JIGODIILE DE PUȘCĂRIE! Ce-o interesează pe ea sau pe ceilalți din DNA despre explozia prețurilor la carburant, gaze și/sau energie?! NU I-A INTERESAT PE NICIUNUL! SUNTEM GUVERNAȚI DE MAFIE!
UITAțI-Vă NUMAI LA
01 Apr 2018

ce FĂȚOI are și porcul ăsta bătrân! Li se citește în ochi VICLENIA, PERFIDIA! Toți sunt școliți DIN MERS de către partide, toți sunt niște NĂPÂRCI ODIOASE!
TRADATORI DE TARA
01 Apr 2018

SPALA CHILOTI DUPA PASTE . PRAF IN OCHI PROSTILOR . AU DISTRUS SI FURAT , TOATA TARA
ANDREEA
07 Apr 2018

Să schimbe și directorul de la Electrica Furnizare Mircea Patrascoiu cu prietena de suflet de la juridic Oana Parvulete cu Șapte case cumpărate din bani de la electrica .O gașca care câștigă 10000 euro pe lună din facturile noaste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine