2019-10-15 20:21

Ministrul Marius Dunca, prins la mijloc în războiul blondelor din MTS

 |  12:27
Ministrul Marius Dunca, prins la mijloc în războiul blondelor din MTS

La ora actuală, în Ministerul Tineretului și Sporturlui, condus de brașoveanul Marius Dunca, mocnește un conflict inedit între doi demnitari.

Încă de la instalarea lui Marius Dunca ca ministru, în ianuarie 2017, postul de secretar de stat pentru probleme de tineret a fost adjudecat de către fosta deputată PSD de București, Gabriela Maria Podașcă. Între timp, Podașcă a născut, fapt pentru care a lipsit câteva luni din MTS. Dar, la sfârșitul lunii septembrie 2017, premierul Mihai Tudose a numit-o ca subsecretar de stat pentru probleme de tineret pe Cristina Mădălina Andronic, care până atunci ocupase funcția tot de subsecretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Venirea blondei de la Cluj, adică a Cristinei Andronic, nu i-a picat bine Gabrielei Podașcă, blonda de la București, iar de atunci cele două sunt ca șoarecele cu pisica. Anunțul liderul PSD, Liviu Dragnea, de evaluare a miniștrilor și a secretarilor de stat a tulburat și mai rău apele în MTS. Ca atare, ministrul Marius Dunca va trebui să facă o evaluare a celor doi secretari de stat, Gabriela Maria Podașcă și Cosmin Răzvan Butuza, dar și a celor doi subsecretari de stat, Cristina Mădălina Andronic și Zsolt Lorinc Gyongyossy, soțul Gabrielei Szabo.

Potrivit surselor noastre, Marius Dunca ar dori să scape de Gabriela Podașcă și în locul ei să fie promovată, ca secretar de stat pentru probleme de tineret, Cristina Andronic.

Dar nu depinde doar de el, așa că rămâne ca premierul și conducerea PSD să stabilesca cine pleacă și cine rămâne secretar și subsecretar de stat în MTS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray