2020-07-07 16:52

Ministrul Transporturilor, monitorizat non-stop de favoritul Ancăi Boagiu

 |  11:12
Ministrul Transporturilor, monitorizat non-stop de favoritul Ancăi Boagiu

La scurt timp după instalarea cabinetului Orban, la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, condus de Lucian Bode, ar fi trebuit să fie instalat ca secretar de stat fostul deputat PDL Mircea Nicu Toader.

Dar, nu l-a vrut Ludovic Orban, aşa că Toader s-a reorientat imediat. Astfel, la ora actuală, protejatul fostului ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, este consilierul ministrului Transporturilor, adică îl consiliază pe Lucian Bode. De fapt, potrivit informaţiilor noastre, Toader îl controlează non-stop pe șeful său. Trebuie precizat că MirceaToader a fost, în perioada 2005 - 2007, secretar de stat la Ministerul Administrației și Internelor, şi a fost ales deputat în legislatura 2012-2016 pe listele Partidului Democrat Liberal (PDL).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

MIHAI
16 Feb 2020

Păi ce facem , ne întoarcem la Anca Boagiu si la Mircea Toader ? Rusine sa va fie.
NINA
16 Feb 2020

PTIU, OARBA DUPA VOI DE NETREBNICI. RADIAN TUFA LA RAR, MICU GEORGE LA AFER, TOTI ASTIA SUNT PUPINCURISTII AMETITEI ALEIA DE BOAGIU. ACUM IL ADUCE SI PE BOSOROGU DE TOADER SA TRAIASCA SI EL BINE SARACU. PNL- ISTI BATUTI IN CAP SI CARE TREBUIE SA LE INTOARCA SERVICIILE ASTORA CARE AU COTIZAT. ASTA E SOARTA NOASTRA.
IONEL.
20 Mai 2020

Cine nu-l cunoaște pe Mircea să ia o pauză. Este un profesionist și poate să ajute Ministerul Transporturilor,este un om serios.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz