2020-05-25 15:11

Mutare șoc pregătită de PSD și Ministerul Economiei la Fabrica de Arme Cugir

 |  14:41
Mutare șoc pregătită de PSD și Ministerul Economiei la Fabrica de Arme Cugir

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a intrat de ceva timp în gura sindicaliștilor de la Fabrica de Arme Cugir, filială a Companiei Naționale Romarm SA, ceea ce l-a iritat la culme pe baronul de Giurgiu.

Ca să aplaneze conflictul, Niculae Bădalău a pregătit o mutare surpriză pentru cei de la Cugir. Potrivit informațiilor noastre, Ministerul Economiei va promova în perioada următoare o hotărâre de Guvern prin care cele două societății comerciale de armament din Cugir, Fabrica de Arme și Uzina Mecanică, se vor uni într-o singură entitate așa cum au fost până prin 2004. Practic, prin acesta mutare, Bădălău le dă mat și celor de la PNL Alba, care controlează Uzina Mecanică Cugir, dar, în același timp, taie macaroana și tripletei de la PSD Alba care controlează Fabrica de Arme Cugir - Nicolae Mihăilesc, Ioan Neagu și Ioan Radu. Pentru angajații de la Fabrica de Arme Cugir, unirea celor două societății este bine venită, ținând cont de faptul că Uzina Mecanică Cugir merge foarte bine și are contracte mari în derulare, ceea ce ar însemna că s-ar revitaliza activitatea și la Fabrica de Arme Cugir care se zbate de ani buni să supraviețuiască.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13Parerea ta...

ADI BUNEA
16 Feb 2019

Domnilor, opinam ca ar trebui sa abordati si fatpul ca actualul director general este auto impus director, total ilegal. Mandat de director expirat si totusi ramane in functie si conduce fabrica. Multa lume cunoaste aceste aspecte si totusi toti alegeti sa va prefaceti ca nu stiti. Este caz penal, sa conduci o fabrica de arme a statului, fara mandat, fara contract, doar pentru a o prejudicia si a crea accidente fatale de munca. Cine plateste pentru aceste ilegalitati?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine