2020-02-22 11:13

Nuntă mare în familia Bădălău

 |  17:36
Nuntă mare în familia Bădălău

Ministrul Economiei, baronul PSD de Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, va avea un început de vară foarte agitat, dar, în același timp și extrem de plăcut. La începutul lunii august 2018, fiica baronului giurgiuvean, Sabina Bădălău, a anunțat că a primit inelul de logodnă și a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Răzvan-Alexandru Marica.

La aproape un an de la cererea în căsătorie, cei doi au decis să-și unească oficial destinele la începutul acestei, urmând că petrecerea de nuntă să aibă loc vineri, 14 iunie 2019, începând cu orele 18.00, la local de fițe de pe strada Mesteacănului din Snagov.

Potrivit informațiilor noastre, până acum nu s-a stabilit ciue va fi nașul celor doi, vehiculându-se până acum două variante. Prima optiune ar fi Liviu Dragnea și iubita sa Irina Tănase, dar baronul de Teleorman le-a transmis că îi va cununa doar “dacă scapă de arestare”.

Cea de a doua variantă ar fi omul de afaceri George Cușă și soția sa Paula, patronul controversatei firme Gecor Călugăreni, cel care a fost și nașul fiului senatorului de Giurgiu, Gabriel Bădălău, dar, Sabina Bădălău și Răzvan Marica i-au botezat cel de al treilea copil al familiei Cușă.

Trebuie precizat că fiica lui Bădălău a fost angajată pe 23.06.2016 la Compania Națională Aeroporturi București, iar viitorul ginere al ministrului Economiei este directorul Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice din cadrul Direcției Agricole Giurgiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine