2020-02-28 14:23

Oamenii lui NEAGA încă trag frâna de mână la CNAIR

 |  11:26
Oamenii lui NEAGA încă trag frâna de mână la CNAIR

După demisia lui Narcis Neaga de la șefia CNAIR, la începutul lunii iulie, părea că principala frână în calea accelerării construcției de drumuri și autostrăzi a fost înlăturată, însă lucrurile nu stau chiar așa, în ciuda eforturilor pe care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, le face pentru grăbirea proiectelor.

Problema este că, deși a plecat Neaga, au rămas în CNAIR destui dintre cei care îi țineau isonul, obișnuiți să lucreze cu frâna de mână trasă.

Unul dintre ei, fruntaș la acest sport, este, potrivit surselor noastre, Cristian Andrei, Director General Adjunct Direcția Generală Exploatare Infrastructură Rutieră, „omul cu deszăpezirea”, cum îl botezase într-o vreme Antena 3, pentru că fusese acuzat de proasta gestionare a deszăpezirii în iarna 2011-2012, când un om a murit îngheațat în mașină pe DN 5.

Dacă asta îl recomandă pe om, ne întrebăm și noi cum de a ajuns cocoțat pe o funcție mai bună și un salariu baban. Și mai ales, până când?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-17Parerea ta...

CUCU
22 Ian 2020

Tractoristule esti cancerul a cea mai ra as din vechiul AND. Creierul tau unflattering la maxim neceste mai mare ca o nuca.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine