2020-05-29 11:27

Oana Roman, o Bridezilla foc şi pară

 |  19:55
Oana Roman, o Bridezilla foc şi pară

Nici bine nu şi-a dat jos pirostriile, după nunta de duminică, eveniment grandios şi nu prea, în care alaiul de rude, neamuri şi… obligaţii a băut până dimineaţă la Palatul Ştirbey, că Oana Roman a dat frâu liber stresului acumulat până în momentul vorbirii.

Dezbrăcată de rochia de mireasă şi, unii ar spune că şi de caracter, Oana lui Petre Roman a început să arunce cu ce poate, în cine poate, mai cu seamă în prieteni vechi care au ajutat-o în momentele grele ale vieţii ei personale şi profesionale. Şi s-ar zvoni că motivul pentru care Oana s-a transformat într-o Bridezilla gata să dea de pământ cu toţi cei (ne)vinovaţi cu vorba sau cu fapta, ar fi dezamăgirea cauzată de darul de nuntă, mult mai mic decât estimase ea iniţial.

Mireasa Roman devenită Elisei ar plânge cu faţa-n pernă pentru că n-a prea reuşit să-şi acopere cheltuielile, iar suma investită în evenimentul menit a o face să se simtă ca prinţesa din poveşti n-a fost nicicum acoperită de sumele din plicurile lăsate pe masă de nuntaşi. Doar vreo zece mii de euro ar fi strâns ginerică, luni dimineaţă, la ivirea zorilor, spre disperarea miresei care spera la încă pe-atât. Atât de mare să fie supărarea că nici de lună de miere nu-i mai arde Onucăi. Noroc cu tatăl fost premier care le-ar fi promis că pune şi el umărul la o viaţă de zahăr, cu zero calorii, însă!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine