2019-09-16 20:09

Oana Zăvoranu a intrat în depresie

 |  18:40
Oana Zăvoranu a intrat în depresie

Fără îndoială, ultima perioadă a fost una plină de încercări pentru Oana Zăvoranu, şi cum era de aşteptat, greutăţile şi-au lăsat amprenta asupra ei. Şi-a pierdut mama, în urmă cu câteva luni, fără să apuce să-şi rezolve neînţelegerile cu ea, iar ulterior, a primit o altă lovitură. Cea mai grea pentru ea, sau cel puţin asta reiese din mesajele pline de disperare pe care Oana le tot postează în mediul virtual.

Motanul ei, Marty, care i-a fost aproape în ultimii 18 ani şi la bine şi la rău, a murit. Mare iubitoare de animale şi ataşată în special de Marty Mustăcilă, bruneta ar fi căzut într-o depresie cruntă în urma celor întâmplate. În plus, vedeta suferă şi din cauza vorbelor grele pe care fanii i le aruncă, judecând-o pentru faptul că nu şi-a respectat mama şi, în ciuda morţii ei, ea a continuat să vorbească urât despre cea care i-a dat viaţă. Aşadar, blamată de unii pentru comportamentul ei, şi devastată de pierderea animalului ei drag, gândurile negre îi dau acum târcoale Oanei Zăvoranu. Apropiaţii vedetei îşi fac mari griji pentru ea, susţinând că bruneta s-a schimbat în totalitate comunicând greu şi cu ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-03Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
01 Sep 2015

Sa duca la Misa in Spirala lor . Asa poate sa umple gura cu urina lui Bivolaru . A dat aparatele peste cap la Berceni .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Nimic despre Zăvoranu Geme România de cadavre politice, unele născute impecabil îmbălsămate, dar nici unul dintre ele nu emană un iz mai irezistibil ca Marioara Zăvoranu. Azi, întreg aliotmanul parlamentarilor şi puhoiul administraţiei centrale şi locale, cu muntele lor de teme nerezolvate, nu mai pot atrage atenţia unei prese fascinate, care se uită fix, ca boii lui Grigorescu, la poarta cimitirului Eternitatea. Dacă publicaţi o poză cu nevasta pe facebook, şi daţi o explicaţie foto de genul „Oana zăvoreşte poarta”, o să aveţi mai multe accesări ca Tăriceanu Popescu Călin în toată viaţa lui politică, şi mai multe like-uri decât a primit acelaşi în viaţa sa conjugală. De altfel, până şi Traian Băsescu, campion pe sticlă, a suferit ieri prima înfrângere
20 Apr 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray