2019-07-20 18:51

PC a sacrificat “nebunul”

 |  19:33
PC a sacrificat “nebunul”

Senatorul traseist Tudor Barbu (foto) a făcut miercuri ca toţi dracii prin birourile din Palatul Parlamentului. Partidul Conservator, unde încă mai este membru, l-a lăsat fără funcţia de secretar al Senatului, cedând-o PDL.

Că şi-a pierdut fotoliul mai treacă-meargă, dar a rămas, implicit, fără secretară, maşină şi aparatul de lucru. Or, cum afrontul e prea mare, Barbu a ameninţat că se întoarce în PP-DD şi dă pe goarnă toate şmenurile la care a fost parte în interiorul Partidului Conservator şi USL. Dacă nu a aflat, Bursa Zvonurilor îl informează că la capătul iţelor se află însuşi Victor Ponta, care a recomandat să se scape de “nebun”.

De ce nu avem ambasador American la Bucureşti

 

De mai bine de un an, mai precis de pe 14 decembrie 2012, Statele Unite nu au ambasador la Bucureşti. După încheierea mandatului ambasadorului Mark Gitenstein, Duane C. Butcher, însărcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA, conduce ambasada americană. El este cel care, în numele Departamentului de Stat, i-a tras de mânecă pe guvernanţii români ori de câte ori aceştia au atacat justiţia şi statul de drept. A rămas de pomină comunicatul de presă prin care ambasada îşi exprima “admiraţia şi aprecierea pentru activitatea excelentă desfăşurată” de procurorii DNA Lucian Papici şi Mariana Alexandru, după ce aceştia fuseseră schimbaţi peste noapte din funcţii. Ei, acum să revenim la problemă.

De ce nu a fost trimis un ambasador la Bucureşti de atât amar de vreme? Simplu, este una din formele de presiune ale Departamentului de stat pentru a face majoritatea USL să respecte statul de drept, implicit independenţa Justiţiei. Ar fi o onoare prea mare pentru pucişti din vara lui 2012 să fie urecheaţi de un ambasador când mai pun de o „marţea neagră”. Normal că asta s-a transmis la Palatul Victoria, dar parcă i-a păsat cuiva de acolo…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-02-09Parerea ta...

MARIANA
07 Feb 2014

eu am avut un respect fata de jurnalistul tudor barbu, ca politician, ela fel ca toate licgelele.
DORU
07 Feb 2014

se vede clar ca acest individ nu e in regula cu bibilica,cind era la otv injura si jignea telespectatori care sunau si nu aveau aceiasi parere cu el--sa se duca dracului inapoi la ppdd ca mai sunt citiva nebuni cum e minca si se potrivesc--cu ce i-a ajut nebunul asta decit sa umble cu vorbe de la unul la altul
JENI
07 Feb 2014

da, chiar ce a facut nebunul in usl decit sa spioneze si sa poarte minciuni si ura pe la b1--un fara caracter ,dar se vede clar ca e bolnav,nu e o persoana cu care poti sa faci ceva ,sa contezi pe el,sa ajute cu ceva in guvern,el umbla creanga pe la tv si spune numai prosti
DORICA
08 Feb 2014

Interesant este ca oamenii saraci din aceasta tara,au crezut in el,"javra"si acum i-a dezamagit.Oricum,la cat apare pe sticla,se pare ca este ori drogat ori fara inspiratie.
ALINA COTOI
10 Feb 2014

NIMIC ”FABULOS” PT. ROMANICA; O SECĂTURĂ ORDINARĂ! CA TOATE SECĂTURILE IȚITE PE MIORITICUL PLAI ”CARPATO-DANUBIANO-PONTIC”. (”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
DECE
12 Feb 2014

Un nevertebrat acest Barbu.
UN OARECARE
12 Feb 2014

Barbu ??Un individ fårå coloanå vertebralå precum toatå clasa politicå.Individ (nu om) fåra caracter.N-ar trebui så asculte "Desteaptåte române"!!!!Nu e român!!!Dute in Burkina Faso poate acolo o så te inteleagå cineva.Nu esti Român!!!!
ALINA
18 Feb 2014

nu cred ca mai avem asemenea specimen in politica.Ne.a lasat Dan Diaconescu zestre un nebun care cu greu ai vom gasi un loc de siguranta si liniste.Asa realizezi ca orice dezaxat poate ajunge in politica si soarta noastra este lasata pe seama acestor specimene.
CRISTIAN
01 Mar 2014

Oameni buni nu va mirari ca acest nebun afugit in gasca securistului voiculescu pentru ca in gasca de securisti s-a nascut-crescut-educat si nebun va muri Ce i-as ruga pe romani sa nu apuce pe urmele lui
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray