2020-02-22 13:38

Pe cine va impune chestorul Ioan Buda la șefia Poliției Rutiere

 |  22:32
Pe cine va impune chestorul Ioan Buda la șefia Poliției Rutiere

Scandalul suspendării permisului de conducere al senatorului PSD de Dolj, Claudiu Manda, pentru depășirea vitezei legale în orașul Mihăilești, județul Giurgiu, a tulburat rău de tot apele la nivelul conducerii Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Atmosfera a fost și mai mult tensionată de declarațiile Olguței Vasilescu care a cerut demisia directorului Poliției Rutiere, comisarul șef Florin Brăcea. „În comună Mihăilești cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era președinte de ședință și într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea Poliția Română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim și că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliția Română să reacționeze așa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da, așa e. Am plecat mai târziu din Craiova și soțul meu se grăbea să ajungă la ședința de plen a Senatului”, a afirmat ulterior Lia Olguța Vasilescu, la un post TV.

Ca urmare a acestei situații, zilele comisarului șef Florin Brăcea la conducerea Direcției Rutiere din IGPR sunt numărate. Potrivit informațiilor noastre, șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, are pe masă două propuneri de înlocuire a lui Florin Brăcea, dar ambele soluții sunt extrem de controversate. Prima variantă este comisarul șef Nicolae Baicu, actualul adjunct al directorului general al Direcției Rutiere, iar cea de-a doua opțiune este șeful Brigăzii Rutiere București, comisarul șef Victor Gîlceavă. Ca atare, în scurt timp, chestorul Ioan Buda, după ce va primi OK-ul din partea ministrului de Interne, Carmen Dan, și a liderului PSD, Liviu Dragnea, va impune un nou director la șefia Direcției Rutiere din cadrul IGPR. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine