2020-08-07 01:19

Pensionarii care negociază salariile poliţiştilor

 |  18:11
Pensionarii care negociază salariile poliţiştilor

Imediat după ce Guvernul Ponta a anunţat că intenţionează să mărească salariile din sistemul sanitar, liderii de sindicat din poliţie au sărit că vor şi ei. Bursa Zvonurilor a scris săptămâna trecută despre Iulian Surugiu, şeful Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, că este pensionar, nu cadru activ.

Prietenii Bursei au venit cu noi veşti. Toader Paraschiv, secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, şi Dumitru Coarnă (foto), vicepreşedinte la aceeaşi organizaţie, sunt de asemenea la pensie. Coarnă, de exemplu, are cam 2.000 de lei pe lună, la care mai adaugă peste 8.000 de lei din cotizaţiile poliţiştilor. Aceste personaje au fentat legea, care prevede că sindicaliştii trebuie să fie salariaţi, prin modificarea statutelor. A, era să uit!!! Surugiu are şi un spaţiu de la RA-APPS de 130 mp, de când a fost consilier la ministra Grapini. Başca nişte afaceri, la care nu avea voie dacă era poliţist.

Bursa Zvonurilor are o mare nedumerire. Băieţii ăştia  negociază salarii cu care nu au nici o treabă cu gândul la ziua de pensie, sau cum?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-23Parerea ta...

MARINELU
20 Aug 2015

Daca o cere "INTERESUL NATIONAL" ?
ANONIM
22 Aug 2015

Dragi POLITISTI aceste facaturi BIOLOGICE care-si zic lideri de sindicat din cadrul Politiei Ro SUNT CATEGORIC doar niste IMPOSTORI. Drepturile DVS nici nu sut cunoscute de ei pt ca unii ca SURUGIU ESTE DOAR REVOLUTIONAR iar ceilalti asa ZISI lideri sunt doar CAPI ai MAFIEI judiciare.
TURKEY
24 Aug 2015

poate ca sunt pensionari,dar asta ii face mai putin santajabili,ei nu mai pot fi mutati sau pedepsiti disciplinar pentru atitudinea neobedienta fata de sefi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz