2019-10-21 06:35

Petrecere mare în PSD: baronul Bădălău își mărită fata

 |  12:07
Petrecere mare în PSD: baronul Bădălău își mărită fata

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, dă vineri o petrecere de pomină, la un local de fițe din Snagov. Baronul PSD de Giurgiu își mărită fiica, Sabina, cu Răzvan-Alexandru Marica, fiul unui bun prieten de-al său din zona Bolintin Vale.

Anul trecut, în luna august, Sabina Bădălău a anunțat că a primit inelul de logodnă și totodată a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Răzvan. La petrecerea anunțată pentru vineri seară, la un local de pe strada Mesteacănului din Snagov, au fost invitați toți liderii PSD, în frunte cu Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Paul Stănescu, dar și fostul secretar general al partidului, Codrin Ștefănescu. De asemenea, de la nuntă nu vor lipsi miniștrii Petre Daea, Eugen Orlando Teodorovici și Carmen Dan, dar și cam toți primarii din județul Giurgiu, în frunte cu prefectul Carmen Crișu, precum și o serie de directori și secretari de stat din Ministerul Economiei.

Unul din maeștrii de ceremonie va fi chiar finul lui Bădălău, Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu. Printre invitații surpriză se vor număra câțiva lideri ALDE, în frunte cu deputatul Toma Petcu, dar și câteva vedete PNL și Pro România. Atmosferă va fi întreținută de mai mulți maneliști, în frunte cu Adrian Caval și Măru din Chitila, adică cei doi care au cântat anul trecut împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău, că, deh, localul era chiar al acestuia. Trebuie precizat că fiica lui Bădălău a fost angajată pe 23.06.2016 la Compania Națională Aeroporturi București, iar viitorul ginere al ministrului Economiei este directorul Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice din cadrul Direcției Agricole Giurgiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bădălău, obsedat de…Ceaușescu Ministrul Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, împreună cu soția sa Rodica, a deschis, la începutul lunii aprilie 2019, acțiune în instanță pentru doi dintre cei care au protestat în fața vilei sale din Bolintin Vale
13 Iun 2019
Icoanele, aurul și ghiulurile lui Bădălău Declarația suprinzătorea a ministrul Economiei, controversatul baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, privind faptul că „Avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Națională, ne facem inele, ghiuluri...”, ne-a readus în memorie proverbul românesc „Are față scrisă în icoane”
06 Mai 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray