2019-12-15 20:57

Poliţistul Bogdan Gigina, mort la datorie. Avea vicepremierul Gabriel Oprea aprobare pentru coloană oficială?

 |  14:33
Poliţistul Bogdan Gigina, mort la datorie. Avea vicepremierul Gabriel Oprea aprobare pentru coloană oficială?

În seara zilei de 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Cosmin Gigina de la Brigada Rutieră a murit la datorie, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Bulevardul Ştirbei Vodă. Potrivit Poliţiei Capitalei, groapa era semnalizată corespunzător, iar poliţistul avea rolul de a fluidiza traficul din zonă şi nu făcea parte din coloana oficială cu care se deplasa vicepremierul Gabriel Oprea din spate.

Potrivit informaţiilor aflate de Bursa Zvonurilor, situaţia nu e aşa simplă. Poliţistul avea într-adevăr rolul de a fluidiza traficul, dar nu pentru cetăţenii de rând aflaţi în maşini în zona Ştirbei Vodă, ci tocmai pentru a-i face loc de trecere lui Gabriel Oprea.

Ce căuta poliţistul pe motocicletă pe o ploaie mocănească numai şeful său poate răspunde. Poliţia Capitalei are totuşi dreptate când spune că Bogdan Gigina nu făcea parte din coloana oficială, întrucât se pare că vicepremierul Oprea nu avea aprobare pentru coloană.

Bogdan Cosmin Gigina avea 28 de ani, lucra la Brigada Rutieră din 2007 şi se căsătorise anul trecut. Colegii săi au postat fotografia alăturată pe Faceboook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-25

In legatura cu acest articol...

Cazul poliţistului care a căzut cu motocicleta într-o groapă. Procurorii au deschis dosar pentru ucidere din culpă

Poliţist mort, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală

Accident din cauza unei gropi: un poliţist e în stare gravă
Parerea ta...

CRISTIAN
21 Oct 2015

militian imputit
ALEX
22 Oct 2015

cristian , esti un gunoi sluga a lui oprea. vad ca presa tace chitic, nu zice nimic de oprea, sluga comunistului ponta. de asta psd e asa nociv pentru romania, din cauza cazurilor de genul asta
PăCAT DE EL,
22 Oct 2015

de tinerețea lui, de visurile lui....de părinții lui! Să se facă/refacă naibii drumurile-astea și să înceapă să plătească CINEVA pentru tragediile care nu se mai termină....
CETATEAN
23 Oct 2015

Este debandada organizata de gasca din primarie , ca sabotaj la arestarea lui Barosanul . Fac totul , sa apuce cit mai multe lucrari si dezordine in oras . Cine a dat avize pentru toate gropile din oras ? Politia are o evidenta a lucrarilor , care se fac , in ordine si timp de executie ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray