2020-02-23 09:35

Pricina de bătaie dintre Vanghelie şi Costoiu

 |  19:43
Pricina de bătaie dintre Vanghelie şi Costoiu

Că Marian Vanghelie (foto) a sărit la bătaie cu ministrul Mihnea Costoiu, la întrunirea mahărilor PSD de la Orăştie întâmplată la sfârşitul lunii iunie, e lucru ştiut. La fel e notoriu că Marian era o ţâră abţiguit şi că a intrat cu capul într-un obiect dur când s-a repezit la Mihnea, iar ăsta, ca orice caftangiu neprofesionist, s-a ferit.

Primarul de la 5 era nervos că tocmai în ziua respectivă pierduse majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, prin trecerea consilierilor PP-DD de partea alianţei PNL-PDL. Taman în asemenea condiţii s-a găsit Costoiu, potrivit oamenilor Bursei Zvonurilor de la faţa locului, să-i arunce, la mişto, lui Marian următoarele: “Ţi-au dat nişte copii (consilierii PP-DD – n.red.) gol printre picioare. Du-te la Bucureşti să-ţi îneci amarul acolo”. Atât i-a trebuit lui Marian ca să vadă roşu, mai ales că Mihnea, susţinut de Ponta,  îi vânează postul de şef al PSD Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-27Parerea ta...

S-A SUPARAT
23 Iul 2014

Marean care este?! De ce?! Ca a luat un GOL intre picioare?! Bine ca n-a luat un sut bine plasat in partea dorsala, de catre o gheata, cu crampoane!
GR.ANTIPA
24 Iul 2014

AVORTONUL ĂSTA, EMBLEMA PSD, TREBUIE ADUS, URGENT, LA LABORATOARELE NOASTRE ȘI DEPUS ÎNTR-UN BORCAN CU FORMOL! ROMĂNI, TRECEȚI LA DEPARAZITAREA ȚĂRII!
PRIBEAGUL
24 Iul 2014

:) :) :)
ANONIMUL
27 Iul 2014

Marean, politician cu experianta, calit in lupta politica, suparat nevoie mare c-a pierdut la capitala, el fiind un castigator de felul sau, Costoiu putin bascalios a prins momentul sa-l execute. S-ar putea ca Ponta sa piarda foarte mult prin marginalizarea lui Vanghelie. Nu cred ca dl. Costoiu prin ironie si bascalie va aduce voturile necesare urcarii d-lui Ponta pe piedestal. D-le Ponta, d-le Ponta si inca nu sunteti presedinte.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine