2019-11-12 21:48

Primarul PSD de Giurgiu se încălzește pentru Pro România

 |  14:40
Primarul PSD de Giurgiu se încălzește pentru Pro România

Printre cei 31 de primari de municipii care au solicitat, în numele Asociației Municipiilor din România, o întâlnire de urgență cu premierul Vasilica Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor Eugen Orlando Teodoriovici, pe marginea Legii bugetului de stat pe anul 2019, s-a numărat și edilul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că primarul giurgiuvean se află printre acei primari revoltați nu pentru că îi pasă de banii și soarta giurgiuvenilor, ci pentru simplul fapt că el face de mai mult timp balet între PSD și Pro România. Potrivit informațiilor noastre, Nicolae Barbu s-a lepădat de mult timp de baronul PSD Niculae Bădălău și a sărit în brațele lui Victor Ponta, după ce a fost “legănat” mult timp de Daniel Constantin. 

O dovadă că Barbu stă în spatele organizației județene a Pro România este faptul că actualul coordonator județean al Pro România, Noruț Stănișteanu, fost PNL și PD, este un tovarăș vechi al edilului de la Giurgiu. Totodată, ca să-și demonstreze atașamentul față de Ponta și compania, Nicolae Barbu le-a dat asigurări că, în scurt timp, va pune la dispoziția Pro România un sediu ultramodern în Giurgiu.  Până acum, Barbu a făcut demersuri serioase să preia sediul PNL Giurgiu, unde fostul președinte Marin Anton a lăsat datorii de peste 150.000 de lei. Nu trebuie omis faptul că Nicolae Barbu a ajuns, în 2012, primar al municipiului Giurgiu pe lista PP-DD, după care a trecut la PSD, iar, în guvernarea Dragnea, el a fost în relații foarte apropiate, inclusiv de afaceri, cu fostul vicepremier Paul Stănescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray