2020-07-14 04:33

Prințişorul lui Dragnea, exmatriculat de la Politehnică

 |  01:31
Prințişorul lui Dragnea, exmatriculat de la Politehnică

Căsătoria fiului liderului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, cu fiica unui preot din Prahova, ajuns de vreo doi-trei ani la o biserică din centrul Bucureștiului, a fost „vedeta” presei tabloide mult timp în acest an.

De asemenea, fiul baronului de Teleorman a derulat și derulează mai multe afaceri care au făcut obiectul mai multor investigații jurnalistice. Însă, ceea ce nu s-a spus este faptul că Dragnea jr. a avut mari probleme cu studiile universitare. În 2009, el a fost admis la Facultatea de Transporturi de la Universtatea Politehnica București (UPB), numai că, potrivit informațiilor noastre, în scriptele Politehnicii nu există nicio situație școlară a acestuia pentru anul 2009, nici pentru 2010 și nici pe 2011, ceea ce înseamnă că printişorul lui Dragnea a fost exmatriculat.

Nu trebuie omis faptul că și Liviu Dragnea a trebuit să repete un an, tot la Facultatea de Transporturi de la UPB. În 2018, Valentin Dragnea s-a căsătorit cu Gina Alexandra Tătulescu, fostă finalistă la Miss Univers România, în urmă cu nouă ani. Tatăl miresei și cuscru al lui Liviu Dragnea este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care s-a mutat din Ploiești în urmă cu doi ani și acum slujește la Biserica "Sfântul Elefterie" din Capitală. Totodată, printișorul lui Dragnea și-a mutat domiciliul în București, într-o casă parohială situată chiar în spatele Bisericii Sf. Elefterie, adică acolo unde locuiește cuscrul lui Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03Parerea ta...

NEGRO
31 Dec 2018

De unde se dovedete ca aschia nu sare departe de trunchi. Repetent a fost tatal, exmatriculat fiul! Prin mijloace oculte nepotul de frate al generalului Dragnea (tortionarul de la 1956 din Timisoara!) a ajuns in linia intai a puterii, prin aceleasi mijloace fiul in sferele economicului aservit Puterii. Mai este ceva de demonstrat? Daca nu, sa-i btrimitem in insorita Brazilie unde se lafaiesc gembasii pe banii sarmanilor Romaniei!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz