2019-12-13 04:55

Protocolul Senatului, agenția de cumetrii a unei foste șefe ANRP, condamnată in dosarul retrocedărilor

 |  17:33
Protocolul Senatului, agenția de cumetrii a unei foste șefe ANRP, condamnată in dosarul retrocedărilor

De prin 2004, Ingrid Zaarour a fost unul dintre personajele feminine răsfățate ale lui Călin Popescu Tăriceanu, adică a fost propulsată pe posturi bine remunerate din bani publici.

Astfel, Zaarour a deținut două funcții care i-au permis să administreze discreționar bugete uriașe: președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) și președinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor (CCSD). Imediat după ce Tăriceanu a fost numit președintele Senatului, în martie 2014, Ingrid Zaarour a ajuns șefă de cabinet a acestuia și, ulterior, a fost impusă, tot de acesta, ca șefă a protocolului Senatului. Însă, la începutul acestui an, Curtea de Apel București a condamnat-o pe Ingrid Zaarour, în dosarul retrocedărilor de la ANRP, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 5 ani, iar instanța a obligat-o, în solidar cu alte persoane, la  achitarea unei prejudiciu de peste 60.000.000 de euro, fapt pentru care acum are proprire pe salariu.

De câteva luni, angajații cu vechime ai serviciului de protocol de la Senat au ajuns în pragul disperării, din cauza comportamentului birjăreasc al acesteia, dar și a faptului că a angajat o serie de persoane pe alte criterii decât cele profesionale. Practic, toți angajații care nu o perie și nu o ridică în slăvi pe doamna Zaarour sunt amenintați și apostrofați cu formule de genul “te dau afară”, “nu mai ieși tu la pensie de aici”, sau “cine nu face ce zic eu, poate să plece”. Astfel, la ora actuală, activitatea de protocol a Senatului este aproape destructurată, ca urmare a manevrelor și angajărilor cu dedicație făcute de fosta șefă a ANRP, devenind practice o agenție de cumetrii a acesteia. Zaarour le reamintește mereu celor care nu-i cântă în strună că, atât timp cât îl are pe Tăriceanu în spate, nu i se poate întâmpla nimic, “pentru că am petrecut mult timp în preajma lui”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray