2020-08-13 00:55

PSD avea pregătit înlocuitorul lui Sorin Oprescu

 |  14:12
PSD avea pregătit înlocuitorul lui Sorin Oprescu

Cu excepţia lui Liviu Dragnea care a bâguit câte ceva pe seară, la o televiziune de casă, liderii PSD, în frunte cu Victor Ponta, au tăcut mâlc duminică pe tema reţinerii de către DNA a lui Sorin Oprescu.

Însă, un prieten al Bursei Zvonurilor, bine informat de obicei, povesteşte că cei din PSD erau pregătiți de miercuri pentru o eventuală arestare ar lui Oprescu. Şefii din Kiseleff 10 l-ar fi nominalizat pe Robert Negoiță pentru Primăria Generală, dar au ţinut totul secret. Negoiță ar urma să se "bată" cu Piedone-UNPR, în așa fel încât unul dintre ei să iasă sigur. Acelaşi prieten al Bursei Zvonurilor susţine că PNL a fost prins pe picior greșit, fără un om cu notorietate care să iasă în față rapid, pentru primăria generală. După părerea lui, din partea alianței roșii va rămâne numai Negoiță, Piedone având deja "colindătorii" în jurul casei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-09Parerea ta...

PENTRU CARACATITA
08 Sep 2015

Ha , Ha , mafia Siciliana , la Primaria Capitalei . Mai bine statea Barosanul 50 ani . Piedone cu tigani desculti , fara ciorapi , in slapi la poarta Capitalei . Bravo natiune .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz