2020-01-28 22:48

PSD îşi caută viitorul şef

 |  19:43
PSD îşi caută viitorul şef

După ce Victor Ponta îşi pune la punct candidatura pentru prezidenţiabile, se pregăteşte urmaşul pentru şefia PSD. De fapt, la şedinţele „conspirative” ţinute recent în Deltă, greii PSD au discutat şi despre cel care va fi următorul preşedinte al partidului, în cazul în care Ponta va ajunge la Cotroceni.

Astfel, se pare că cea mai mare susţinere o are Liviu Dragnea, cel care oricum ocupă funcţia de preşedinte executiv al PSD şi este favorit pentru preluarea interimatului. Pe lista celor care visează cu ochii deschişi la scaunul lui Ponta se mai regăsesc Dan Şova, actualul purtător de cuvânt al partidului, şi Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor, „colegul” lui Mihai Viteazul. Dacă Zgonea ar putea aduna ceva fani, care să îi susţină visul de mărire, şansele lui Şova au început să tindă spre zero, după ce DNA a declanşat urmărirea penală împotriva celebrului dosar al facturilor de asistenţă juridică pentru complexul energetic Rovinari, “umflate” cu spor de firma de avocatură a pesedistului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-26Parerea ta...

LUDWIG VAN DRA(C)NEA,
26 Aug 2014

in loc sa i-a bagheta magica, lasa falcile de schnauzer pitic in jos, incepand sa semene din ce in ce mai bine (la prostii si la grimasa) cu bulgodul de Blaga! Asa...zici ca asteapta sa i se APRINDA BECUL care, deocamdata ii FILETEAZA!
DUPA CE-I FILEAZA
26 Aug 2014

Lampa, sa nu ramana in bezna mintii! Poate se pune pe treaba serios sa gandeasca serios, nu - mincinos! Sa lase prostiile, vicleniile, punerile 'la cale', ca NU MAI MERGE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine