2019-11-12 21:44

Pupila lui Blaga, șefă în partidul lui Cioloș

 |  13:23
Pupila lui Blaga, șefă în partidul lui Cioloș

Dacian Cioloș a fost ales cu mare fast președinte al PLUS, dar deja s-a înconjurat de o serie de personaje controversate.

Astfel, în echipa lui Cioloș a fost inclusă și Irina Alexe, responsabilă cu "Dezvoltarea teritorială" în Biroul Național al PLUS. Aceasta a fost cel mai tânăr chestor (grad profesional echivalent celui militar de general cu o stea) din Poliția Română, la doar 35 de ani, fiind susținută și promovată permanent de liderul PD Vasile Blaga. În septembrie 2016, ea a fost numită în funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, venind din postura de secretar de stat la Cancelaria premierului Dacian Cioloș. Irina Alexe s-a pensionat la 42 de ani, cu o pensie de aproximativ 13.000 de lei pe lună. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-30Parerea ta...

HAHAHA....
28 Ian 2019

Își întăresc POZIȚIILE ca să nu le piardă, prin pupilele/pilele/nepoții/copiii lor în posturi CHEIE....CONTINUÂND ASTFEL MAFIOTIZAREA PRIN POLITIZARE EXCESIVĂ, ABUZIVĂ A INSTITUȚIILOR STATULUI (devenit DE DREPȚI), dacă nu vrei să dai de dracu cu personajele de mai sus!
CâINELE BăLOS
28 Ian 2019

tot latră că vrea la europarlamentare! Faptul că a fost REGINA VĂMILOR , n-a folosit la nimic, ba dimpotrivă! În Rommânica, toți care fură LA GREU sunt scăpați, felicitați și medaliați!
INTREBARE:
28 Ian 2019

de ce belește ochii ăia așa? Numai la FIREA am văzut așa-ceva!
RASPUNS:
30 Ian 2019

a fost penetrata de frantuzul DACIEN!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray