2020-08-09 21:04

Replica lui Dumnezeu la ultima trăsnaie a lui Remus Cernea

 |  16:18
Replica lui Dumnezeu la ultima trăsnaie a lui Remus Cernea

Remus Cernea, care se prezintă ca „deputat independent cu o agendă verde, seculară, dar axată și pe drepturile omului, democrație, educație, drepturile animalelor”, a afirmat, marți, la Palatul Parlamentului, la dezbaterea Comisiei de învățământ despre ora de religie, că este contrariat de ceea ce a remarcat în sală.

„Sunt contrariat că la această Comisie de învățământ (...) sunt amplasate două icoane ortodoxe, ceea ce, din punctul meu de vedere, alterează neutralitatea acestei instituții. Fie ar trebui amplasate simboluri religioase ale tuturor cultelor din România, de asemenea, ar trebui amplasat și câte un poster cu câte un ateu de marcă precum Christopher Hitchens sau Friedrich Nietzsche”, a declarat Cernea, potrivit Agerpres. Mai mult, cică deputatul a cerut ca alături de posterul cu Nietzsche să fie afişat citatul „Dumnezeu e mort.”

Un ziarist constănţean, unde îşi are Cernea colegiul, spune că a vorbit cu Dumnezeu, care a replicat: „Nietzsche e mort”... și „Cernea e tâmpit”. Bursa Zvonurilor crede în Doamne-Doamne, aşa că nu va cerceta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22Parerea ta...

TRECATOR
18 Feb 2015

Ghilotina in functiune .
GRISA
19 Feb 2015

Cernea asta vorbeste doar ca sa se afle in treaba si sa-si demonstreze "utilitatea". Tine neaparat sa fie "altfel" din spirit de fronda. Baietica, ar fi cazul sa te maturizezi: ti-ai spus parerile, lasa-i si pe ceilalti sa le aiba pe ale lor si nu incerca sa vari cu de-a sila" pretoasele-ti recomandari". Fara a fi habotnic iti spun ca ai cam sarit calul si nu stiu ca la viitoarele alegeri sa te regasesti printre alesi. Spiritulde vesnic Gica contra te prezinta ca pe un personaj demn de luat vesnic in bascalie. Daca ar fi dupa alde tine, ar fi trebuit sa ramanem in epoca de piatra. Trezeste-te, esti in plin secol XXI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz