2020-02-28 23:30

Robert Negoiţă, candidatul Pro România la Primăria Capitalei

 |  09:14
Robert Negoiţă, candidatul Pro România la Primăria Capitalei

De la începutul acestui an, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a căutat mai tot timpul să iasă în evidență prin declarații bombastice și amenințătoare la adresa unor lideri PSD, mai ales atunci când s-a votat bugetul pe 2019 și s-a pus în discuției excluderea Gabrielei Firea din PSD. Dar, în spatele acestei agitații permanente a edilului Negoiţă se ascunde o mișcare-șoc cu o miză uriașă.

Înainte de una dintre ședințele Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, Robert Negoiţă a fost întrebat ce crede despre faptul că s-ar putea propune excluderea din PSD a primarului Capitalei, Gabriela Firea. Răspunsul acestuia de atunci a fost unul cu mai multe înțelesuri dar și cu bătaie lungă: „Cu credința mai mult la biserică, aici cred că ar fi o mare lipsă de abilitate și nu cred că am ajuns așa lipsiți de repere încât să propunem așa ceva".

Dar, potrivit informațiilor noastre, atacurile edilului de la Sectorul 3 la adresa unor lideri PSD, cum ar fi Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Eugen Orlando Teodorovici, se circumscriu unui scop foarte precis: Robert Negoiţă va fi candidatul Pro România pentru Primăria Capitalei, la alegerile locale de anul viitor.

Practic, Negoiţă va candida la Primăria Capitalei împotriva nașei sale, Gabrilea Firea. Nu trebuie să ne surprindă însă această mişcare, pentru simplul fapt că primarul Sectorului 3 este în relații excelente cu liderul Pro România, Victor Ponta, dar și cu alți lideri ai acestui partid cum ar fi Nicolae Bănicioiu sau Adrian Ţuţuianu. Ca atare, anul viitor, bucureștenii vor fi puși în situația să-și aleagă primarul dintre finul Negoiţă și nașa Firea, adică din marea familie Pandele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-28Parerea ta...

ANONIM
24 Apr 2019

Escrocul de Negoita care a jefuit sectorul 3 și pe care la transformat in propriul SRL se pregătește de marele jaf la Primăria Capitalei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine