2020-07-05 05:08

Rovana Plumb le-a cerut primarilor din Dâmbovița să aducă câte 150 de persoane la mitingul PSD de la Târgoviște

 |  14:08
Rovana Plumb le-a cerut primarilor din Dâmbovița să aducă câte 150 de persoane la mitingul PSD de la Târgoviște

După debarcarea lui Adrian Țuțuianu din PSD, județul Dâmbovița a ajuns moșia Rovanei Plumb. Și ca mare vătaf al județului, mai ales că este nr.1 pe lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare, Rovana Plumb a decis să organizeze, sâmbătă, la orele 12.00, la Târgoviște un mare miting electoral, la care vor veni Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă.

Ea estimează că vor fi circa 30.000 de persoane la mitingul de mâine. Dar ca să fie sigură că vor fi cât mai mulți pesediști la miting, Rovana Plumb a dat dispoziție ca fiecare din cei 70 de primari PSD din județ să vină cu cel puțin 150 de persoane la miting. Altfel, vor fi „călcați”de controale și tăiați la bani. În comunele care nu sunt păstorite de primari PSD, organizația locală trebuie să asigure prezența la miting a minim de 100 de persoane. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

ANONIM
18 Mai 2019

Dar putoarea de sasalau cati oameni a platit din banii nostri ca sa i plateasca pe aplaudacii sai Poti sa aduci nu 1200 cati ai avut ultima oara ci de zece ori mai multi ,ei vor vota tot cu PSDul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz